Babyzen YOYO

av Anna

Babyzen YOYO är den vagn som just nu blir minst ihopfälld, så pass liten att den går att ha som handbagage på flyget, men den är mer än bara sina små mått. Enligt de som redan är lyckliga ägare till en YOYO så är vagnen en riktig hit och jag är själv mycket förväntansfull inför att få hem en. YOYO är en framåtvänd vagn med liggläge, inte fullt men tillräckligt bra för att kunna räknas som ett liggläge. Vagnen fälls förstås i ett stycke. Handtaget är fast och det är fjädring både på fram och bakhjulen.

Till YOYOn finns tillbehör såsom parasoll, mugghållare och åkpåse. Åkpåsen finns i samma färger som vagnen finns och är faktiskt riktigt varm i modellen. Som ni ser på bilden ovan så går vagnen att fälla även med åkpåsen i. Babyzen YOYO kommer att släppas i Sverige i liten skala, ett mindre antal exemplar alltså, nu i slutet av november/början på december. Sen lanseras vagnen i full skala i februari 2013. Just nu finns vagnen endast med vitt chassi men svart chassi är på väg också. Enligt den information jag har just nu kommer YOYO att kosta 3495 kronor i Sverige och klara återförsäljare är Babyexperten och Babyplanet, men mer information kommer när lanseringsdatumet närmar sig. Håll till exempel koll på Facebook-sidan för Babyzen Skandinavien.

Avslutningsvis en film på Babyzens vd Julien när han demonsterar den mycket enkla ihop- och uppfällningen av YOYOn:

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Babyzen Skandinavien 1 november, 2012 - 15:32

Tack för ett bra inlägg. Besök oss gärna på vår nya facebooksida, där hittar du det senaste om YOYO. Se, http://www.facebook.com/babyzenscandinavia 🙂

Reply
Erica 1 november, 2012 - 21:06

Smart att man kan ta med den på planet!

Reply

Lämna en kommentar