En första titt på Yoyo 0+!

av Anna

yoyo0+En liten godbit har anlänt, säg hej till Yoyo 0+! Jag har skrivit om Babyzen Yoyo tidigare och även beskrivit den ingående i en recension. Yoyo finns nu alltså både som framåtvänd sittvagn – 6+ – och som bakåtvänd liggvagn – 0+. Yoyo 0+ ska förstås fungera från 0 månader och uppåt och efter de här första dagarna med vagnen kan jag intyga att mina relativt stora 8 veckors bebis ryms fint. Han är knappt 60 cm lång och kan växa en bra bit till innan han slår i med huvud eller tår. Vi har inte hunnit med några längre promenader men körkänslan i 0+ är inte så förvånande snarlik den hos 6+, med skillnaden att tyngdpunkten hamnar lite lägre och längre bak, jag tycker vagnen faktiskt känns ännu bättre balanserad med liggdelen på.

Yoyo har fått ett nytt chassi som möjliggör att en liggdel monteras på vagnen. Suffletten är ställbar i tre steg och det ingår både en liten kudde och ett fleecevadderat överdrag till liggdelen. Bilden på vagnen ihopfälld längst ned till höger i collaget ovan är med överdraget kvar på och regnskyddet ligger i den lilla fickan som sitter på undersidan av liggdelens fotstöd. Utan de blir vagnen förstås ännu mindre.

Nu ska vi rulla 0+ lite mer, hittills kan jag säga att det funkar ypperligt som inomhusvagn för att söva bebis vid middagsluren, och sen återkommer jag med en lite mer detaljer recension. Låt mig veta om det är något särskilt du vill att jag ska undersöka och skriva om!

 

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Evelina 31 mars, 2014 - 20:52

Spännande är sugen på en Yoyo hit hem.

Reply
Anna 1 april, 2014 - 19:26

Behöver man en liten men ändå ”riktig” vagn så är Yoyo ett väldigt bra alternativ!
/Anna

Reply
Vurpan 1 april, 2014 - 18:06

Nyfiken fråga men hur får ni plats med alla vagnar hemma som är i drift samtidigt? Vi har en vagn och jag tycker att den ständigt är i vägen! Hur många vagnar har du igång just nu?

Reply
Anna 1 april, 2014 - 19:26

Det är ganska trångt, om vi säger så! 🙂
/Anna

Reply
Carolina 21 april, 2014 - 15:20

Finns det sittläge i 0+ också?

Reply
Anna 21 april, 2014 - 20:42

Hej,
nej det finns det inte utan det är en renodlad liggdel med endast liggläge!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar