Brio presenterar – Go Classic och nya Go Next!

av Anna

 

GoNext_ettan1

Det känns som jag sprungit ett marathon, cyklat runt Vättern och sen avslutat med Vansbrosimmet – så slut kan man faktiskt bli när man frossar i barnvagnsnyheter en hel kväll och sen ska försöka få på pränt vad man precis har upplevt! Idag presenterade alltså Brio sin kollektion 2014 av barnvagnar och 99% av fokus låg på Brio Go. Go är Brios profilprodukt och en riktigt populär vagn som många, jag är en av dem, uppskattar mycket. Nu tar Brio vagnen vidare till nästa generation och ovan ser ni de första bilderna på nya Brio Go Next. Den ”gamla” varianten av Brio Go, som numera kallas Classic, kommer att finnas kvar så konsumenten kan välja mellan de två åtminstone under år 2014. Priset för Classic Duo-paket (liggdel + sittdel och chassit förstås) ligger på 9500 kr och Go Next, som kommer säljas enbart i duo-paket, kommer att kosta 10995 kr. En liten prisökning som placerar Go Next snäppet högre i prisklass än exempelvis Bugaboo Cameleon3. För dig som vill skutta till närmsta affär och genast börja rulla en Go Next, så måste jag tyvärr meddela att den beräknas anlända andra kvartalet 2014. Det vill säga i mars, april någon gång. Det är väldigt långt kvar dit! Och när dagen kommer hoppas jag förstås på att redan då kunna ha en recensionen av vagnen att bjuda på här i bloggen.

GoNext_farger_NeonSpecEdt

Nu går vi in på detaljnivå! Go Classic kommer att från år 2014 att finnas med fem olika färger på klädseln och två färger på chassit (svart och vit). Alla färger på klädsel kan fås med den chassifärg man önskar. Brio bjuder inte direkt på några färgbomber men den nya plommonlila färgen är en väldigt mysig kulör, se bild lite längre ned i detta inlägg. Övriga färger för Go Classic är svart, grå, blå och brun. Go Next kommer att finnas med 4 olika klädslar och varje klädsel är låst till en chassifärg. Tre melangefärger: ljusgrå med vitt chassi, mörkgå och brun med svart chassi. Sen släpper Go även en otroligt charmig Special Edition av Go Next som heter Neon. Go Next Neon har ett vitt chassi, svart klädsel och detaljer i neongrön, neonrosa och neongul. Den kommer att finnas tillgänglig i samma utsträckning som vanliga Go Next och till samma pris. Den enda större nyheten på Go Classic 2014 mot Go 2013 är att klädseln numera är avtagbar med dragkedja, smidigt och enkelt och mycket mer tvättvänligt. Sen har det även tillkommit några små saker, såsom nytt fäste för footsack. Men det är Go Next som bjuder på de väsentliga förändringarna.

GoNext_sittdel

Nyheter på sittdelen på Go Next är 1) en förvaringsficka på baksidan av sittdelen. Den är inte gigantisk men rymmer absolut mobil och nycklar. Även insidan av sittdelen har två små fickor på sidorna, där man kanske kan förvara en napp eller barnets snutte. 2) En rent estetiskt förändring är att klädseln nu går in under fotstödet, så att inte den nakna undersidan blottas när stödet fälls in och vagnen fälls ihop. 3) Förutom att klädseln är avtagbar, verkligen en stor skillnad mot hur klurigt det var att få av klädseln på tidigare årsmodeller av Go, så har även bygeln fått ett smartare överdrag som sitter på plats bättre och med en dragkedja som täcks mer så att små fingrar inte lika enkelt kan pilla upp den. 4) Slutligen har Go Next fått en footsack som fästs med tryckknapp direkt på sittdelsramen. Också det mycket enklare jämfört med tidigare, då man behövde hålla koll på ett särskilt litet fäste som skulle hakas på suffletten. Klar förbättring!

GoNext_hjulEn glad nyhet som många har väntat på – lufthjul till Brio Go, hurra! Ja, Go Next är utrustad med lufthjul baktill och en ny typ av punkteringsfria hjul framtill. Jag uppfattade dem som mycket mer tåliga mot grus som fastnar och skapar gropar i däcken, något som Go tidigare lidit av som problem. Även den nya terräng/countryhjulen för Go Next är i lufthjul, så med dem på har Go Next alltså fyra lufthjul. Fjädringen är lika underbar på Go Next som på Go Classic men av det lilla jag rullade Go Next så måste jag ju säga att lufthjulen baktill faktiskt verkar göra något extra för körkänslan. Kan bara fantisera om hur en långpromenad med den skulle bli! Och ja, Go Next hjulen ÄR kompatibla med Go Classic och Go 2013, men tanken från Brios sida verkar inte vara att de ska säljas separat men de lär antagligen finnas tillgängliga som reservdel förr eller senare. Rent estetiskt har Brio även gått från det runda i hjulen till rundade trianglar, därav även den lilla triangel-symbolen som syns på klädseln på Go Next, se bilden nedan bland annat.

DSC_4401En närbild på den fördjupade varukorgen på Brio Go Next. Själva varukogen i sig är inte större men Brio har hört klagomålen om grus, löv och snö som skvätter in på det som förvaras i varukorgen och har nu utrustat den med uppvikbara kanter som bättre skyddar skötväska, matkassen eller annat man vill köra runt med utan att det får lerprickar på sig. Kanterna är runtom hela varukorgen.

GoNext_liggdelLiggdelen har precis som sittdelen fått en fantastisk liten solkep, och inunder solkepsen finns fästen så att man kan hänga en barnvagnsmobil där. Solkepsen har ett magnetlås så att den håll på plats när man vill ha den invikt. Att den inte är helt spänd beror på att det måste finnas lite utrymme i solkepsen för att den inte ska utgöra en klämrisk för det lilla barnet. Liggdelslocket på Go Next är en STOR förbättring, det får en liten applåd av mig direkt. Precis som nedersta sufflettflärpen på liggdelen så fästs liggdelslocket med magnet, så ingen kardborre som låter och som slits och försämras med tiden. Locket kan även med dragkedjor öppnas upp halvvägs, så att vindskyddet in i liggdelen är förbättrat. Bärremmarna för liggdelen är också de förbättrade, de sitter nu på insidan men det finns fickor för dem även på utsidan. Liggdelen är nu enklare att balansera rak när den bärs. Liggdelen har fått en ny, rund ram och väger numera 300 gram mindre än tidigare. Längst ned i liggdelen finns två fickor och överlag är förvaringsutrymmena på vagnen förbättrade. Jag tycker att liggdelen för Go Next känns väldigt mysig och ombonad och eftersom att jag använde Go -09 med liggdel till mitt andra barn så vet jag av egen erfarenhet att det som kanske verkar som små skillnader verkligen kommer underlätta för den som vill använda Go Next med till spädbarn.

Go_Classic_vs_NextPå bilden ovan ser man en del av de visuella skillnaderna mellan Classic och Next. Förutom att det är olika sorts textil så har Go Next utrustats med en väldigt smart solkeps på suffletten på både sittdelen och liggdelen, även solkepsen på sittdelen kan vikas undan och sitter då på sin plats med magnetlås. Chassit är precis detsamma som tidigare i både storlek och funktion, likaså fotstöd, handtag osv. Till Brio Go/Go Next och till Happy kommer nu även finnas adapter för Britax babyskydd, i och med att Britax och Brio gick samman i juni i år. Dock ingen Britax-adapter för Smile än och självklart finns de redan existerande adaptrarna kvar.

Go Next kommer väga 1 kg mer än Go, i och med de nya hjulen. Go Next är dessutom, just på grund av bakhjulen, faktiskt bredare än vanliga Go. Go Classic är 61 cm över bredaste punkten, vilket är baktill, medan Go Next har 62,5 cm i bakdelsmått. Tyngre och bredare – hur låter det? Ja ska man bara se till de två aspekterna så känns det ju som en försämring men personligen upplever jag Go Next som en bättre och roligare version av Go, och även om den är dyrare så tror jag att den är värd ett högre pris. Skulle jag välja mellan Go Classic och Go Next så skulle mitt val, enbart baserat på kvällens intryck, lätt falla på Go Next. Jag hoppas verkligen få köra runt mitt tredje barn i en sådan i vår.

Brio2014_ovrigtResten av vagnarna då? Till Happy kommer en ny klädsel i denim, mörkblå och brun. Happy Swivel chassit finns nu i svart. Personligen är jag lite förvånad över att Swivel alls finns kvar! Brio Smile har inga förändringar i funktion men kommer numera även finnas med svart chassi, samt med tre nya klädslar som på sittdelen har svart sufflett och sen är grön, grå eller röd inuti. De nya färgerna på liggdelarna är  precis som innan med svart bas och sen liggdelslock och sufflett i grönt, grått eller rött. På Race, Spin och Sitty är det inga förändringar alls från år 2013. Brio Sing finns inte med alls i Brios katalog för år 2014 så jag utgår ifrån att det innebär att vi kan säga adjö för gott till Sing. Vila i barnvagnsfrid lilla vagn, du gjorde ditt på marknaden men nu går vi vidare.

Har du några fler frågor om Brio 2014? Ställ dem i en kommentar till detta inlägg så svarar jag så snart jag kan!
(PS: Ser att det blivit något tokigt med kommentarerna under detta inlägg, mina svar ska hamna under respektive kommentar men här har de samlats i klump längst ner i kommentarsfältet så kika där om det var något du undrade över!)

Du kanske också gillar

46 kommentarer

Jennie 26 september, 2013 - 04:50

Hej, vet du om brio smile i svart chassi inte heller släpps förrän nästa år? Eller kan den va i butik snart? :))

Reply
Anna 26 september, 2013 - 06:42

Hej Jennie,
jag har inget datum men jag förstod det som att det var just Next som dröjer onormalt länge, alltså borde Smile komma som vanligt efter release. Förra året tog det väl 1-2 månader!
/Anna

Reply
Emilie 26 september, 2013 - 05:19

Åh jag är toppenpeppad! Hur ska jag kunna vänta så länge med att få prova en Go Next?! Det enda negativa med Gon är nu fixat, jag måste med andra ord ha en. Tack för toppenbilder 🙂

Reply
Anna 26 september, 2013 - 06:42

Ja det blir en låååång väntan, det känner jag också! Tack! 🙂
/Anna

Reply
Anna Fredrika 26 september, 2013 - 05:53

Tackar för rapporten!
Känns inte som att jag måste sälja min nya Go -13 ändå! Det hade jag iofs inte heller gjort för en GoGo 😉 men längtar ändå efter den 🙂
Ska bli kul att klämma på Go Next i butik i vår.

Reply
Anna 26 september, 2013 - 06:45

Hej Anna, jag förstår hur du menar. Däremot misstänker jag att de som ska köpa en ny Go kommer luta mot en Next, ja jag skulle i alla fall göra det. Classic kändes ju lite ”tråkig” i jämförelse nu när den stod bredvid Next. Lufthjulen tror jag kommer bli helt fantastiska!
/Anna

Reply
Monika 26 september, 2013 - 05:56

Tusen takk for en nyttig og fyldig dekning av nye Brio Go Next. Den ser jo helt superbra ut. Men veldig synd de legger prisen så høyt og at man må kjøpe den som duo. Det blir også for lenge og vente til april med ny vogn for min del, så litt lei meg for det.

Hvis du skulle valgt et alternativ til Go Next, ville du valgt Bugaboo Buffalo da? Nå er jo de i grunn to vogner i samme prisgruppe.

Reply
Anna 26 september, 2013 - 06:47

Hej Monika! Tack själv! Ja angående priset så kanske de inte kan sänka det för Go Classic och då blir det ju på något sätt logiskt att Next blir dyrare. Men jag förstår hur du menar – det är mycket pengar och även om vi ser fler bra vagnar till lägre priser så tycker jag det samtidigt är många som hamnar lite mer där upp i ”lyxsegmentet” med Bugaboos vagnar.

Svårt! Jag har ju inte kört Go Next, blir inte helt rättvist att jämföra! De är ju ändå ganska olika vad gäller sittdelarna, maxvikt, ihopfällning osv. Allt jag kan säga är att jag blev sugen på en Next efter igår!
/Anna

Reply
Marie 26 september, 2013 - 05:56

Hej!

Jag hade också sett fram emot en syskonvagn, men det borde ju komma någon gång tycker man =)

Vad tror du om luftdäcken till vagnarna som är äldre än -13? Jag har en Go från -11, och terränghjulen kommer ju såklart inte att funka, men luftbakhjulen? vet du om de ändrade fästena till de också när de släppte -13-modellen, eller var det bara framhjulen som ändrades?

Reply
Anna 26 september, 2013 - 06:48

Ja en syskonvagn är ju definitivt något de bygger på där nere i Osby och Malmö, och visst är det nästintill outhärdligt att det dröjer så MEN jag tänker att det förhoppningsvis beror på att de är en helt ny sorts syskonvagnar på spåren. Vi får hålla tummarna!

Det var bara framhjulen, som jag förstått det, så alla bakhjul ska nog vara kompatibla med varandra!
/Anna

Reply
Vurpan 26 september, 2013 - 05:57

Go next verkar passa våra krav än bättre än go classic med tanke på lufthjulen. Dock får jag lite tidspanik! Bebis är planerad till början av mars. Kommer jag hinna få tag på en? När är säljstart ich när tror sig brio kunna leverera den?

Reply
Anna 26 september, 2013 - 06:50

Bra fråga! De kunde inte ge exakt datum faktiskt, andra kvartalet år 2014. Deras egen gissning var mars, april. Sen brukar man ju kunna beställa lite innan, men det kan kanske bli tight med BF i mars. Jag som har BF i januari/februari får defintivt rulla runt på någon annan vagn en tid innan Next släpps!
/Anna

Reply
Katarina 26 september, 2013 - 05:59

Vet du när de nya färgerna till Brio Smile finns i butikerna?

Reply
Anna 26 september, 2013 - 06:50

Nope, inget datum men jag förstod det som att det bara är Go Next som dröjer så länge? Så oktober, november skulle jag tro?
/Anna

Reply
Katarina 26 september, 2013 - 06:08

Hur ser Brio Race och Brio Spin ut?? Nya färger?

Reply
Anna 26 september, 2013 - 06:51

Hej! Vad gäller nya färger så fanns det inga sådana i Brios katalog för 2014, så tyvärr. Såg inget om några andra nyheter för Brios sulkys heller, kan förstås ha missat något i alla Brio Go-hets men det verkar som att Brio lagt allt fokus på den vagnen för 2014.
/Anna

Reply
Alfva 26 september, 2013 - 06:08

Jag kunde ju inte vara med igår, vilket jag grämde mig lite över för jag har ju också varit kär i Go men lyckligtvis vet jag ju vart man kan hitta all info.
Grymt som vanligt! Ser fram emot recension sen.

Reply
Anna 28 september, 2013 - 11:43

Hej! Tack! Och ja, jag hoppas absolut kunna bjuda på en recension i vår! 🙂
/Anna

Reply
Annika 26 september, 2013 - 07:50

Hej!

Tack för all info! Jag är speciellt intresserad av hjulen. Tror du att både fram, bak, och terränghjulen tillhörande next är kompatibla med 2013 års modell av Go? Borde den nya classic komma ut snart, alltså tidigare än next?

Mvh

Reply
Anna 26 september, 2013 - 10:04

Hej Annika!
Ja, det sa Brio uttryckligen att hjulen ska vara! Och ja jag tror att Classic kommer ut tidigare än Next!
/Anna

Reply
Annapanna 26 september, 2013 - 09:01

Åh vad glad jag blir. Det verkar som brio go nu är den ultimata barnvagnen. Det som jag tidigare önskat, dvs längre sufflett o lufthjul är nu äntligen på plats. Så himla tråkigt bara när man har BF i mars o man vill ha denna vagn. Fattar inte varför det ska ta så lååång tid. Vill ju inte köpa ngn annan vagn för att denna kommer 1 månad för sent. Har kikat på en buffalo också. Är Buffalos liggdel lika låg som cameleons? Jag är ganska lång o när jag går med mina väninnas bugaboo cameleon känner jag mig som en jätte! Har ju förstått att sittdelen är gjord högre på Buffalon iaf. Tack för världens bästa barnvagnsblogg!!

Reply
Anna 26 september, 2013 - 21:07

Hej! Och tusen tack, vad kul att du gillar bloggen! Och visst är det segt med väntan men kunde Brio få ut den tidigare så skulle de ju absolut göra det, så vi får jobba på vårt tålamod helt enkelt. 😉 Om jag hade haft BF i mars och var sugen på Go Next så skulle jag nog försöka hålla mig, kanske ev skaffa en annan vagn som kan funka tillfälligt men det är inte alltid man promenerar så himla mycket de första veckorna ändå? Iaf inte om det är första barnet, men det är ju väldigt individuellt och lite väderbundet också.!

Japp, även liggdelen är cirka en dm högre upp på Buffalon än på Cameleon! Rätt stor skillnad i höjd alltså, den märks av om man är lång!
/Anna

Reply
Frida 26 september, 2013 - 13:11

Hej Anna!

Tack för bra info!
Jag fastnade verkligen för brio go next. Men jag har bf första veckan i april, tror du att jag kommer kunna beställa en go next tills dess? Eller kan man få vänta länge på den? Tycker den verkar mycket bättre än Classic men vill ju helst inte stå utan vagn i flera veckor =)

Reply
Anna 26 september, 2013 - 21:04

Hej Frida,och tack för att du läser bloggen. 🙂 Jag TROR att om du förhandsbokar så snart man kan, så du får ett av de första exemplaren, så kan det nog vara lugnt. Men Brio bör kunna presentera ett mer exakt släppdatum vid årsskiftet skulle jag tro!
/Anna

Reply
Katarina 26 september, 2013 - 17:50

Hej igen!
Fick svar från Brio idag att de nya färgerna till Brio Smile förväntas levereras till återförsäljarna i december.

Reply
Anna 26 september, 2013 - 21:04

Tack, vad bra! Snällt av dig att dela med dig av svaret. Då var det ungefär ”som vanligt” alltså, tror det tog cirka 2 månader förra året också!
/Anna

Reply
Christin 27 september, 2013 - 09:57

Hej!

Kommer Brio Go(både classic och next) finnas i marinblått? Tycker den är så fin med vitt chassi!

Tack för din toppenblogg!

Reply
Christin 27 september, 2013 - 09:58

Läste slarvigt såg nu att Next inte finns i marinblått 🙁
Men hur är det med Classic??

Reply
Anna 28 september, 2013 - 11:42

Ja, Classic kommer att finnas i en mörkt blå nyans, och du kan välja mellan svart och vitt chassi!
/Anna

Reply
Annelie 27 november, 2013 - 21:29

Hej!
Har man nu möjligtvis kommit ut med ngt release datum för brio Go next?

Reply
Anna 28 november, 2013 - 09:51

Hej Annelie!
Ja det verkar som att den kommer sista april, eller första maj. Så i det månadsskiftet! 🙂
/Anna

Reply
Annelie 28 november, 2013 - 21:51

Tusen tack för så snabbt svar….Har bf 30mars så är lite i valet och kvalet…Vad gäller brio go 2013 och go 2014, ser att de skiljer rätt mycket i pris. Vad är din åsikt i valet mellan dem, är det värt priset? Vet inte om jag kan hålla mig till next nämligen, skulle vara om man får tag i en tillfällig….

Är 13 eller 14 något du ändå skulle rekommendera som har mer koll på dem:-)
Med vänlig hälsning, A

Reply
Annelie 3 december, 2013 - 21:13

Tusen tack för så snabbt svar….Har bf 30mars så är lite i valet och kvalet…Vad gäller brio go 2013 och go 2014, ser att de skiljer rätt mycket i pris. Vad är din åsikt i valet mellan dem, är det värt priset? Vet inte om jag kan hålla mig till next nämligen, skulle vara om man får tag i en tillfällig….

Är 13 eller 14 något du ändå skulle rekommendera som har mer koll på dem:-)
Med vänlig hälsning, At

Reply
Anna B. 11 februari, 2014 - 19:25

Tak for et virkeligt godt indlæg. Måske kan du hjælpe mig med dette spørgsmål: Kan man ligge sit-delen helt fladt ned? Mange hilsner fra Anna, Danmark

Reply
Anna 14 februari, 2014 - 14:59

Hej Anna!
Nej, sittdelen blir inte 100% plan, utan har alltid en liten lutning. Men den är verkligen liten, jag använde sittdelen till min dotter från att hon var 4 månader och hon låg så bra i den. Anledningen till att sittdelen inte har plant liggläge är att Go har så bra fjädring så med fullt liggläge så kommer barnets huvud hamna i ett negativt läge – alltså befinna sig lägre än fötterna – när fjädringen är fullt belastad och det är inte bra för det lilla barnet. Med lutningen på sittdelen så undviks detta och huvudet ligger alltid något högre än barnets fötter!
/Anna

Reply
Caroline 21 februari, 2014 - 13:07

Hej Anna!

Gratulerar med tillökningen 🙂
Tack för en väldigt bra och informativ blogg! Stor hjälp vid köp av barnvagn!

Jag har ett par frågor: om du skulle välja mellan mellan brio Go next och Emmaljunga super nitro, vilken hade du valt? Tycker brio är snyggare, verkar ha mycket bättre hjul (terräng o små swirvel) och härligt gung men samtidigt kanske skönt med bara ett set hjul som är lite större som Emmaljungas? Vad tycker du?

Vad ingår i Go next? Inte regnskydd, myggnät men kanske en fotpåse? Hittar ingen tydlig info på deras sida. Vilket regnskydd o myggnät skulle du köpa separat i så fall. Brios egna har fått viss kritik på nätet.

Tacksam för de svar du har!

Kul att du ska presentera Babyzen YOYO i kväll, jag är helt klart spekulant på en frammöver. Toppen med en supereliten vagn som också har liggdel. Väntar spänt på din analys här på bloggen.

Tack för allt!

Mvh Caroline

Reply
Anna 22 februari, 2014 - 22:04

Hej, och tack! Och jättekul att du har haft hjälp av bloggen, det är det den är till för! 🙂

Ja det är ju en väldigt hypotetisk fråga i och med att jag inte kört någon av dem. Men jag ska testköra både Next och inte Super Nitro men däremot Super Viking, och det är väl samma chassi på de två om jag förstått rätt, så om några månader hoppas jag kunna ge dig ett svar baserat på min faktiska erfarenheter. Jag tror dock att Go Next med sina nya hjul och lufthjul bak kommer klara terräng rätt bra, alltså att behovet av vinterhjulen kommer minska.

Så vitt jag vet ingår endast fotsacken, och inget annat! Regnskydd och myggnätt rekommenderar jag att man ”alltid” köper universalla, då kan man använda dem under långa perioder även om man byter vagn. Jag har haft samma Tullsa regnskydd sen mars 2009 till exempel, det funkar än och har gått att använda på nästan alla vagnar jag haft sen dess – typ 40 stycken!

Ja visst är det skoj, jag hoppas få köra den med bebis och se vad han och jag tycker om det! Återkommer i frågan på bloggen!
/Anna

Reply
Ell 7 mars, 2014 - 08:31

Hej! Nyss fått veta att vi väntar liten och började genast kolla vagnar och föll genast pladask för brio go next estetiska utseende. Nu är det dock då att vi bor ”på landet” så grusvägar och en del offroad körning kommer att ske. Plus att jag är fsk-lärare och därmed vaggat en del olika vagnar och kommit fram till att jag vill ha bra dämpning och gung i vagnen. Go next med country hjulen, tror du den skulle kunna fungera? Eller är happy ett bättre alternativ?

Reply
Anna 9 mars, 2014 - 11:52

Hej och grattis till kommande bebis!
Kan säga att Go Next har fantastiskt gung så den punkten skulle du nog absolut bli nöjd med om du väljer den vagnen. Kompletterar du med country-hjulen så får du ju en bättre/mer all round vagn än om du väljer en Happy, iom att du då kan växla till swivelhjulen om du ska köra i stan eller liknande!
/Anna

Reply
En första titt på Brio Go Next! 12 mars, 2014 - 08:53

[…] solkeps i suffletten och en förvaringsficka på baksidan. Läs mer om Go Next i mitt tidigare inlägg från Brios release av vagnen i höstas. Där finns även mer ingående info om priser och färg på klädsel, men kortfattat […]

Reply
Janne 26 maj, 2014 - 18:50

Hei! Har du noen mening om det avtakbare trekket til brio go vanlig modell 2014 gjør at det inte sitter lika stramt og fint på som din brio go utan avtakbart trekk ? Jeg ser ikke helt fordelen med dette, vil man virkelig ta det av og tvætta i maskin? Hmmmm. Vet du om brio ho 2013 også har avtakbart trekk ? Eller er detta fast ? Tenker at kjøpa en 2014 eller 2013 modell og byta til lufthjul. Takk for svar 🙂

Reply
Anna 31 maj, 2014 - 19:21

Hej!
Klädseln på Brio Go har alltid varit avtagbar, bara det att Brio gjort det _mycket_ lättare nu på årsmodell 2014. På mina andra vagnar med enkelt avtagbar klädsel så tvättar jag faktiskt ett par gånger om året och förstås alltid inför försäljning, så jag tycker det är praktiskt!
/Anna

Reply
Janne 4 juni, 2014 - 18:28

Hjertelig takk Anna! Masse god hjelp her!

Reply
Janne 4 juni, 2014 - 18:28

Hjertelig takk Anna! Masse god hjelp her!

Reply
Anna 8 oktober, 2014 - 10:49

Hej! Vet du om man kan sätta sittdelen från brio go next på chassit till brio go 2014?

Reply
Anna 8 oktober, 2014 - 23:06

Hej Anna, japp, det går alldeles utmärkt att göra det!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar