Meddelande från Baby Jogger

av Anna

Som många Baby Jogger City Versa-ägare säkert redan känner till så har det uppdagats ett konstruktionsfel på chassit för Versorna. Problemet är de två metallbitar som ska låsa chassit i uppfällt läge och som har visat sig bli böjda om vagnen fälls ihop med sittdelen på i bakåtväntläge. Det ska inte vara något som innebär någon risk för barnet som åker i vagnet, utan problemet är att chassit ger vika i leden när man belastar det genom att t.ex. häva upp vagnen på bakhjulen.

Baby Jogger meddelar nu att de äntligen har kommit ut med ett datum för när de kommer att börja byta ut chassina på versan. Från och med vecka 2 år 2013 kommer processen sätta igång och alla som äger en Baby Jogger City Versa ska då vända sig till sin återförsäljare, glöm inte bort att visa upp kvittot. Men, även om man inte är förste ägaren till vagnen så ska chassit bytas ut – det viktiga då, låter Baby Jogger hälsa, är att man ska kunna bevisa att vagnen är inköpt i Sverige. Om vagnen har köpts utomlands så ska man vända sig till sin återförsäljare i utlandet. För mer och framtida information så hänvisar Baby Jogger till deras Facebook-sida.

 

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Ulrika 26 februari, 2013 - 20:36

Hej! Fin blogg! Undrar om det går att få tag på BJ city versa i andra färger än röd, svart o silver? Har sett bilder på grön o blå oxå..tycker den gröna är så fin 🙂
Med vänlig hälsning, Ulrika

Reply
alltombarnvagnar 28 februari, 2013 - 20:53

Hej Ulrika!
Ja, den gröna är underbar! Jag vet faktiskt inte varför den inte säljs i Sverige, du borde fråga Baby Jogger på deras Facebook-sida, eller maila direkt till dem!
/Anna

Reply
Lena 3 januari, 2015 - 21:54

Hej, älskar verkligen din blogg! 🙂
Men, det här inlägget har gjort mig fundersam om Versan är något man ska undvika, då den numera bara går att få tag i begagnad..? =/

Reply
Anna 5 januari, 2015 - 23:59

Hej Lena, nej det har nog inget med detta att göra, då detta är ett åtgärdat problem nu. Att Versan inte säljs ny just nu beror på att Baby Jogger ska göra om modellen och därför valt att ta paus i produktionen så länge. Varför de valt detta och vad som ska förändras är dock lite otydligt.
/Anna

Reply
Madeleine 13 januari, 2015 - 12:36

Hej!

Har du hört ngt om när den uppdaterade versan skall släppas i butik?

Och vilken åkpåse skulle du rekommendera att ha i sittdelen på en versa, funkar alla sorter?

Tack på förhand

Reply
Anna 13 januari, 2015 - 22:12

Hej Madeleine, nej jag har inte hört något nytt ang det från Baby Jogger, tyvärr. Senast jag pratade med dem så lät det avlägset.
”Problemet” med åkpåse i Versan kan ev vara att de glider lätt, men passformsmässigt och vad gäller selen så funkar alla sorter skulle jag säga.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar