Viktig information från Bugaboo!

av Anna

Idag har Bugaboo gått ut med ett viktigt meddelande på alla fronter, på hemsidan såväl som på både internationella och svenska Facebook-sidorna. Det handlar om att det uppdagats en risk för att bärhandtaget/bygeln på Cameleon och Donkey kan gå sönder på så sätt att den vita knappen kan hoppa ur vilket i förlängningen skulle kunna innebära att bygeln kan lossna från vagnen på ena sidan. För att säkerställa att inget barn ska komma till skada på grund av detta så tillhandahåller nu Bugaboo kostnadsfritt nya byglar för alla berörda vagnar. Det är endast Cameleons och Donkeys med vissa serienummer som är berörde, gå in på Bugaboos informationssida för att se om din vagn är berörd. På Bugbaoos hemsida finns även en informationsvideo om problemet med felaktiga konstruerade bärhandtag och hur man ska gå tillväga för att ersätta sin vagns bygel/byglar. Notera att det nya bärhandtaget för Cameleon redan finns tillgängligt men att det för Donkey kommer att dröja och att Bugaboo råder alla som väntar på ny bygel att under tiden inte använda den gamla bygeln utan att med hjälp av selen se till att barnet sitter säkert i vagnen.

Informationsbrev på svenska från Bugaboo:

 

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Lovisa 18 december, 2012 - 11:48

Är bara lite nyfiken om du fått svar på alla bugaboo frågor ännu? Vill så gärna veta om och när dom lansetar donkey i all black och/eller i neon edition!

Reply
alltombarnvagnar 18 december, 2012 - 11:56

Jodå, det har de, jag fick svaren i slutet av förra veckan. Bugaboo har dock gjort ett urval av frågorna och just den kom inte med! 🙁 Jag kommer lägga upp det på bloggen så snart jag kan men just den här veckan har jag en tenta jag måste ta itu med i första hand!
/Anna

Reply
Zandra 15 januari, 2013 - 15:34

Hej! Vet du hur ja kan göra om mitt serienummer har ”gnuggats” bort, sitter ju så dumt till mellan vagnen och varukorgen. Och mitt bärhandtag är de gamla som ja behöver byta ut! Finns de något annat sätt att bevisa att man har en bugaboo cam med de återkallade bärhandtaget? Tacksam för svar! Mvh/zandra

Reply
alltombarnvagnar 15 januari, 2013 - 15:57

Hej Zandra!
Hm, vilket klurligt läge! Och du har inte kvar instruktionsböcker och allt det, ibland finns det ju med papper med kopior av serienummer och sånt med dem? Annars får du kontakta Bugaboo, du kan t.ex. maila dem på service.nordics@bugaboo.com. Till den mailen kan du skriva på svenska!
/Anna

Reply
Zandra 16 januari, 2013 - 10:04

Tack svar! Har kvar alla instruktionsböcker och massa olika siffror men inget serienummer:/ men provar att maila till den mailen som du skickade, lite lättare när de är på svenska:) tack igen! /zandra

Reply

Lämna en kommentar