Tävling – vinn sufflett uppsydd av ida.p design!

av Anna

I fredags anlände suffletten som ida.p design sytt upp av de tyger jag skickat till henne. Resultatet blev bättre än förväntat och jag är verkligen så nöjd med både passform och utseende! Perfekt vinterskrud till min Bugaboo Donkey. Utsidan  av suffletten är textil vaxduk från Åhléns, tyget heter Baronessa, och insidan är svart bomullstyg med vita stjärnor från Ohlssons tyger.

I ett samarbete med ida.p design här på Allt om barnvagnar kan ni läsare från och med idag och en vecka framöver, sista tävlingsdagen går ut 17 december klockan 23:59, tävla om att vinna en egen sufflett uppsydd av ida.p design! Hon syr till Bugaboo Cameleon (funkar även på Frog om man har Cameleon-fästen för suffletten), Gecko och Donkey. Vinnaren får själv köpa tyg och skicka det – sömnad, kantband (av de som finns i lager hos ida.p design) och frakt hem ingår i priset.

Ta tillfället i akt att få chansen att göra din Bugaboo-vagn helt unik och anpassad efter din personliga smak! Allt du behöver göra för att tävla är att gilla ida.p designs sida på Facebook och sedan lämna en kommentar till det här inlägget där du skriver hur du skulle välja att suffletten såg ut om du vann och till vilken Bugaboo-vagn den skulle vara!

 

Du kanske också gillar

25 kommentarer

Madeleine Kymling 10 december, 2012 - 13:32

Jag skulle välja ett helsvart tyg på utsidan med en svart insida med vita stjärnor på:)!
Skulle passa perfekt ihop med min buppa black star i min donkey:)))

Reply
Agostina 10 december, 2012 - 15:21

Jag skulle vilja ha en ”inspirerat” av anna’s andra sufflet, den med stora blommor och små prickar inuti 🙂

Reply
Emma 10 december, 2012 - 16:55

Jag skulle vilja ha en suflett i ett fränt Marimekkotyg. Kan inte riktigt bestämma mig, men kanske Pieni Unikko i grönt eller cerise! Enfärgad insida. Jag kör Donkey! 🙂

Reply
Nawar 10 december, 2012 - 20:21

Jag skulle ha ett turkost tyg med svart spets på men svart kantband.. Kör också Donkey

Reply
Jenny 10 december, 2012 - 21:35

Jag kör en Bugaboo Chameleon 🙂
Jag skulle välja en sufflett med rosa foder och ett svart yttertrappa med vita stjärnor. Så snyggt! Skulle passa våran snygga åkpåse från Elodie Details i färgen Cotton Candy!

Reply
Jossan 10 december, 2012 - 22:29

Jag jobbar som illustratör och min sambo som spelutvecklare. Om vi vinner kommer vi att trycka våra egna illustrationer/design på ett tyg och använda det till sufletten. Vi kör en cameleon. 🙂

Reply
mammaTea 11 december, 2012 - 12:24

Vilken bra tävling! Jag skulle önska något färgglatt i grönt till vår donkey som just nu är ganska svart och tråkig.

Reply
Christina 12 december, 2012 - 10:36

Oj jäklar va snyggt!! Snyggaste sufflan nånsin! Grattis till en så fin sufflett 🙂 oj nu blir jag sugen att testa sy själv. undrar om man ska våga testa….

Reply
Johanna 13 december, 2012 - 20:33

Om jag vann så skulle jag försöka hitta ett storblommigt tyg, gärna i orange/gula toner för att piffa upp min Donket med. Insidan blir en ljus enfärgad variant, gärna i yttertygets bottenfärg. 🙂

Reply
Cecilia Lindberg 13 december, 2012 - 20:41

Åhh vad jag skulle vilja vinna, jag skulle vilja ha en sufflet liknande den på bilden – svart botten med starka färger på..:)

Reply
Cecilia Lindberg 13 december, 2012 - 20:41

Å just ja, vi kör en Cam..:)

Reply
Ida 13 december, 2012 - 20:42

Jag skulle vilja ha röd/orange-mönstrad utsida och prickig insida till min donkey.

Reply
Jessica 13 december, 2012 - 20:54

Åh, jag sålde min versa för att kunna köpa en donkey och till versan hade jag en ljuvlig uppsydd sufflett i lite sommar-skogs-mönster som jag bara älskade. Den var nästan svårare att skiljas ifrån än vagnen;-) Jag har kvar väskan i samma tyg och skulle älska att få en sufflett i det tyget till min donkey! (Tyget heter ’chana natur’ från jysk…)

Reply
Sara lagerström 13 december, 2012 - 20:57

Gillat sidan!
Jag ÄLSKAR dina suffletter och skulle vilja ha dina turkosa =P
Om jag vann skulle jag leta efter något turkost tyg med fint mönster och så skulle jag beställa en extra likadan om plånboken tillåter det då 😛
Skulle sitta på en Donkey 🙂

Reply
Therése 13 december, 2012 - 21:08

Till min groda med röd bas har jag hittat ett tyg med svart botten och lite Old school tatuerings motiv, som tex koi fiskar på. Insidan skulle prydas av ett svart foder 🙂

Reply
Annica 13 december, 2012 - 21:21

Hej!
Kör bb CAM med grå bas och f.n ceriset topset, skulle vara kul att pimpa med en matchande suffla till ett svart sittdelsöverdrag som jag har på g! 🙂

Reply
Martina 13 december, 2012 - 21:28

Åååå, dalahästar! Jag är tokig i ett tyg min svärmor klätt om lillans babysitter i. Färgglada pållar på svart botten, med insida och kantband i någon av de matchande kulörerna! Rullar Donkey 🙂

Reply
Ida - mamma till DSprinsen Rasmus 13 december, 2012 - 22:17

Går i väntanstider för ankomst av både ett litet syskon och en donkey. Har ett tyg med Dunderklumpen som bara väntar på att få bli uppsytt.. Tyget är bara lite fegt och vågar inte bli sytt av mig så både jag,tyget och blivande storebrodern håller tummarna för att vi har turen den här gången!

Reply
Joanna Korsbäck 13 december, 2012 - 22:28

Jag skulle vilja ha en sufflett till min donkey. En offwhite med fina blommor på och insidan skulle vara rosa med vita prickar. Skulle även vilja ha en kant i spets, vi väntar en liten lillasyster i mars så skulle vara fint att bryta mot att blått, grönt och svart som sitter på vagnar nu 🙂

Reply
MammaTiana 13 december, 2012 - 22:39

Till min nya donkey.
Hittade idag ett tyg som jag hade svårt att lämna,
med stora röda blommor och små älvor med guldglitter detaljer- så vackert,
Har aldrig haft sådan känsla för ett tyg förut!
Innsidan blir nog svart för att inte ta över de fina ytter tyget.

Reply
Helena Fogelberg 13 december, 2012 - 22:45

När jag var bebis rullade jag runt i en Brio Promenad. Såg en bild på vagnen för en tid sen och sen dess har jag haft en önskan om att sy upp en liknande sufflett till vår Donkey. Suffletten är alltså i blått jeanstyg med röda sömmar. Insidan är blå med vita hjärtan. Så galet snygg och designen håller fortfarande 31 år senare!

Här är en bild på en sån vagn: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150912760799130&set=oa.10150871981381376&type=1&theater

Reply
Sanna Jansson 13 december, 2012 - 22:53

Jag skulle vilja ha en vårig sufflett i turkos och rosa, gärna i stil med ED’s apple of my eye. Men rosa insida. Till en bugaboo donkey.

Reply
Patricia pamp 14 december, 2012 - 01:34

Till våran cameleon
Skulle jag isåfall vilja ha ett tyg som e väldigt sommrigt med stora blommor o mycket färg. O som passar tillsammans med rött, då den är röd o sandfärgad. Och jag klär mig nästan alltid i svarta eller mörka kläder så då kan det vara ett väldigt bra sätt att lysa upp lite på

Reply
Catrine 14 december, 2012 - 11:17

Har precis blivit ägare till en donkey och när jag köpte den fanns det bara svart och rosa suffletter att välja på och eftersom jag inte är en rosa typ fick det bli svart. Nu är ju allt på vagnen svart vilket är väldigt trist. Så därför hade en sufflett från Ida varit underbart härligt! Har jag vunnit hade jag velat ha en sufflett i stil med din Anna med blommor på utsidan och prickar på insidan. Oj var mallig man hade fått vara med att köra en sån vagn!

Reply
Nathalie 15 december, 2012 - 07:34

Jag vill ha en suflett i lundmyrs stars tyg. Vit med röda stjärnor 🙂 och den skulle sitta på min åsna 🙂

Reply

Lämna en kommentar