Information från Baby Jogger ang BJ City Versa

av Anna

”Det har kommit till vår kännedom att när man fäller ihop City Versan med sätet vänt mot sig kan det i vissa fall bli så att sätet fastnar och skadar ihopfällningsanordningen. Det finns ingen risk att produkten kan bli farlig när detta händer. Det kan inte uppstå något fel om sätet är vänt från föraren eller om vagnen fälls utan säte. Detta beror på ett fel i produktionen och vi inväntar mer information från Babyjogger International. Felet kommer åtgärdas på alla City Versa. Vi hänvisar till den återförsäljare där ni som är drabbade har köpt er vagn.

Sist men inte minst vill vi be om ursäkt för eventuella besvär som kan ha orsakat er. Vi kommer göra allt för att hitta en lösning inom en rimlig framtid. Så fort vi vet mer så återkommer vi med information!”

För mer information eller direktkontakt med Baby Jogger kan man exempelvis vända sig till deras Facebook-sida.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

sofie 28 april, 2013 - 21:42

Hej
Jag är nu rätt sugen å en baby jogger versa gt men under nu om alla vagnar fortfarande har detta problem eller om man nu Vågar att chansa och hoppas på att det inte är kvar och man slipper gå och byta och vänta på en ny? Eller kommer detta felet alltid att finnas med 🙁
Mvh

Reply
alltombarnvagnar 29 april, 2013 - 14:06

Hej Sofie!
Nej, det problemet ska vara helt åtgärdat nu! De nya chassina har en annan konstruktion så det ska inte kunna uppstå alls.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar