Bugaboo Roadshow – del 2

av Anna

Bugaboo Roadshow nu har turnerat genom Norrköping och det är inte bara vagnarna, framför allt Cameleon3, som visas upp utan även de nya accessoarerna. Det finns många olika modeller av skötväska med Bugaboo-märket på sig, den senaste modellen satsar lite extra på funktioner. Ibland är det svårt att beskriva med ord hur vissa saker fungerar, och samma saker kan också vara svåra att fånga på stillbild. Därför kommer jag i ett senare inlägg att lägga upp filmer på både skötväska och åkpåse. Tills vidare får ni min beskrivning att hålla till godo med:

Väskan är STOR! Den rymmer lätt allt man behöver även om man har två barn med sig på utflykten. Den kommer i två färgställningar och skötbädd ingår. Skötväskan går att öppna både på toppen och på sidan, hela väskan kan vikas ihop så den tar mindre plats när den bara är halvfull, men den kan också fyllas till bredden. Dragkedjan går att öppna upp hela vägen ned, något jag skulle uppskattat alla de gånger jag famlat i blindo efter just den där lilla prylen eller lilla plagget som förstås alltid hamnat under allt annat. Bugaboo Bag har dessutom dubbel botten, och utrymmet längst ned kan stängas igen med dragkedja. Perfekt förvaring för nerkräkt, nerkissat, oj mamma det här locket gick att skruva av, titta en vattenpöl-grejerna..! Inuti väskan finns det både små och stora fack, ett särskilt fack för termos eller nappflaska som håller antingen värmen eller kylan. Dessutom ett mobilfack, som håller din smartphone på plats även om att barn tar skötväskan till gisslan, det är liksom skaksäkert! Som sagt, svårt att beskriva, men det kommer filmbevis jag lovar.

Bugaboos nya High Performance-åkpåse har jag redan sett användas och av vad jag hört verkar ägarna nöjda med den. Prisklassen är snäppet högre än de andra åkpåsarna, men med HPn får du med två lock – ett för höst/vår och dunlock för den kallaste vintern. Som bilderna ovan visar kommer åkpåsen i tre färger – arctic grey, en härlig julröd och klassiskt svart. En av åkpåsen allra bästa funktioner tycker jag att bilen högst upp till höger visar – alla Donkeyägare som svurit över selen borde glädjas över att det pilljobbet är över nu. Åkpåsen har nämligen kardborre som gör att den går att ta i och ur vagnen utan att man behöver mixtra med selremmarna. Baksidan går även att använda som sittdyna och den är förstärkt med extra smutståligt material i fotändan.

På lördag når Bugaboo Roadshow Uppsala, jag ska dit och det hoppas jag att alla Bugaboo-fans och andra nyfikna i området också ska. Fortsätt gärna att ställa era frågor i Bugaboo i kommentarerna, snart kommer jag att sammanställa dem och skicka dem till Bugaboo för att få svar direkt från de som verkligen kan och vet!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar