Unika åkpåsar från Karol Buggy

av Anna

Slutet på augusti börjar närma sig och därmed även hösten. Även om isande vindar, kyla och snö känns avlägset just nu så är det redan många som börjar fundera över overaller och annan vintermundering till barnen. Självklart ska även vagnen förberedas och då är väl ändå åkpåsar det ultimata vintertillbehöret? De flesta barnvagnsmärken säljer sina egna åkpåsar med, förhoppningsvis, perfekt passform för just deras vagnar. Ofta kommer de i många olika färger och ibland även med mönster. Är man ändå ute efter något ännu mer unikt och personligt till sin barnvagn så vill jag tipsa om Karol Buggy. Via sin Facebook-sida säljer hon sufflett, sittdynor och åkpåsar i utföranden man vanligtvis inte kan finna i ordinarie butikssortiment. Åkpåsarna på bilden ovan sitter i en Bugaboo Donkey och är beställda av Maria Lang.

Kan du berätta om åkpåsarna?
De är med fleecetyg på ena sidan och bomullstyg på den andra sidan. Bomullstyget kan vara behandlat, då jag inte tyckte att tygerna sög åt sig all snö som föll i vintras. Locket på åkpåsen är helt avtagbart och åkpåsen är vändbar! Man kan alltså ha även fleecesidan utåt. Den är gjord som en Bugaboo-åkpåse och har samma upphängning i vagnen som deras åkpåsar har. De åkpåsar hon syr har numera även en skåra för Donkeyns sittdelsflärp, med vilken sitt-, vilo- och liggläget regleras.

Jag har haft åkpåsarna vid -20, men då har barnen haft vinteroverall på sig också. Utan vinterkläder så skulle jag säga att de funkar fram till omkring -5 grader, sen behöver man nog komplettera med lite varmare kläder än fleecekläder eller med en  extra filt. Åkpåsarna går att tvätta i maskin, jag har tvättat mina i 40 grader på handtvättsprogrammet.

Kan jag själv välja hur mina åkpåsar ska se ut?
Du kan kan välja utifrån de tyger som Karol Buggy har inne, du kan skicka egna tyger för henne att sy av eller så kan du välja en av alla hennes färdigsydda, som finns i album på hennes Facebook-sida. Jag valde två av hennes färdigsydda.

Hur betalar man och vad går frakten på? Hur får jag kontakt med Karol Buggy?
Jag betalade med Paypal. Den spårbar frakt kostade omkring 200 kronor för bägge åkpåsarna. Jag kontaktade Karol Buggy via hennes sida på Facebook och sen hade vi all kontakt via inbox.

Du som är sugen på åkpåsar som ingen annan har men råkar ha tummen lite väl mycket mitt i handen för att själv kunna sy en som är exklusiv är Karol Buggy ett bra och roligt alternativ. För mer information om priser är det bäst att besöka Karols Buggys FB-sida och använd sedan din egen banks valutaomvandlare så får du den bästa uppskattning av hur mycket åkpåsen kommer gå på.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar