Nyheter från Elodie Details

av Anna

Elodie Details höstnyheter finns i två utföranden, dels en stilren vit linje; White edition, och dels  ett mönster med rosa äppleblommor på en isblå bakgrund, kallad Apple of my eye. Om det inte framgår av bilderna så vill jag även skriva det tydligt i texten: Apple of my eye är ett helt fantastiskt mönster som jag tror verkligen kommer göra succé! Den vita åkpåsen har en avtagbar kant av fuskpäls och ett väldigt smutståligt yttre skikt som ser ut att klara av även barn som faktiskt vidrör marken eller andra inte så rena ytor. Samtliga Elodie Details-åkpåsar har nu även utrustats med en upphängningsficka, utöver antiglidet, som gör att de kommer sitta på plats ännu bättre i vagnen.

Apple of my eye kommer även som skötväska och jag som inte riktigt är en skötväsketjej kände ändå ett omedelbart sug efter den här vackra skapelsen. Varken för stor eller för liten, med axelrem och med upphängningsremmar på sidorna. Många fack, alltid ett plus om man som jag tenderar att ta med sig halva hemmet även om man bara ska till lekparken fem minuter bort, och en skötbädd ingår! Riktigt snygg och piffar till vilken barnvagn som helst i det kommande höstmörket. I White edition släpps en till den vita åkpåsen matchande stroller shoppar i samma material. I bägge utföranden kommer det även att finnas vantar och mössor. Matchningsnörden kan gå således gå loss totalt!

Linda Sätterström, Elodie Details grundare som själv sydde alla de första exemplaren av åkpåsar och nappband, berättade hängivet om alla de nya produkterna och tankarna bakom. Nu är det här visserligen en barnvagnsblogg,  men jag kan inte låta bli att göra ett väldigt litet undantag och visa upp några bilder på Elodie Details Home-edition. Förutom barnvagnar och barnvagnstillbehör, som alla snygga babytillbehör som satsar man nu på barnrumsinredning. Bäddset för spjälsäng, spjälskydd, leksaksförvaring och sovpåsar kommer med start i höst att finnas tillgängliga i tre olika utföranden: ett krispigt rosa, ett klassiskt vitt med diskreta men stiliga detaljer och så den vita varianten av populära retro revolution. Bäddseten är i ekologisk bomull och alla var otroligt mysiga att ta på men framför allt den vita kändes som lyxiga hotellakan. Lycklig är den bebis som får sova i dem!

Du kanske också gillar

21 kommentarer

Sanna 14 augusti, 2012 - 10:51

Hej! Detta har inte med själva inlägget att göra men tänkte fråga lite om Brio Go. Om man väntar på 2013-års modell kan man kombinera denna med begagnat? Tex babyskydd, liggdel? Passar vilka åkpåsar som helst? Tänkte att man kanske kommer undan lite billigare om man köper vissa saker begagnat 🙂 Vet du vad den senaste årsmodellen kommer ligga på i pris?

Reply
alltombarnvagnar 14 augusti, 2012 - 12:12

Hej Sanna!
Ja så vitt jag vet ska det inte vara några sådana förändringar och hittills går det att kombinera delar av olika årsmodeller med varandra utan problem. Så jag törs nog faktiskt påstå att det kommer vara samma med årsmodell 2013, då det enda Brioa (hittills) har sagt ska vara annorlunda med den är framhjulsupphängningen som anpassats för vinterhjulen. Det finns måååånga, många åkpåsar som sitter bra i Brio Go. Dels deras egna Brio Shiny som sitter som ett smäck, men även Bugaboos, Elodie Details, 7 Am och många fler passar i sittdelen.

Har inte hört om några prishöjningar så gissningsvis samma pris som tidigare, pris för vinterhjul tillkommer om man vill ha även dem!
/Anna

Reply
Sofie 15 augusti, 2012 - 10:03

Hej 🙂 då förtsätter jag med en fråga om brio go´s vinterhjul .. vet du hur stora dom kommer vara och om dom kommer vara något o ha? Står i valet o kvalet om o köpa en 12 eller 13 .. Tack för svar 🙂

MVH/Sofie

Reply
alltombarnvagnar 15 augusti, 2012 - 19:13

Hej Sofie!
Nej jag vet inte så många detaljer än, bara att de är fasta (inte snurrbara) och sitter på en stång som fästs i chassit där framhjulen annars. Men du vet att det ska gå att lämna in sin Go-12 på verkstad så modifieras den så att också den kan ha vinterhjul?
/Anna

Reply
Sandra 18 augusti, 2012 - 13:55

Hej! Vad är maxvikten för donkey liggdel? Alltså hur mycket får barnet Max väga innan man måste byta till sittdelen? Med vänlig hälsning, Sandra

Reply
alltombarnvagnar 19 augusti, 2012 - 10:06

Hej Sandra!
9 kg är den maxvikt för liggdelen som jag kan finna!
/Anna

Reply
Ida 19 augusti, 2012 - 09:57

Wow! När och var kan man köpa dessa? Så himla fina, bara måste ha!

Reply
alltombarnvagnar 19 augusti, 2012 - 10:07

Hej Ida!
Vissa av saker i finns redan i Elodie Details egen webshop, här: http://www.elodiedetails.com/webshop2/
Men Home-grejerna och skötväskan har inte kommit in än. Skötväskan, om jag har förstått rätt, ska komma in inom de närmsta veckorna medan Home-linjen kommer i september.
/Anna

Reply
Malin 22 augusti, 2012 - 12:28

åh jag dööör!! skötväskan OCH åkpåsen ska jag absolut inhandla så fort de släpps!!! 😀 😀

Reply
alltombarnvagnar 22 augusti, 2012 - 12:36

Visst är de snygga! 🙂
/Anna

Reply
Ida 28 augusti, 2012 - 12:45

Passar åkpåsen till en emmaljunga vagn? 🙂
Dom var ju sååå fina!

Reply
alltombarnvagnar 28 augusti, 2012 - 17:19

Hej Ida!
Det tror jag absolut att de gör, de ska ju ha en universalpassform! Ja, de är verkligen superfina!
/Anna

Reply
Emma 29 augusti, 2012 - 21:07

hej. är helt såld på den blommiga åkpåsen. har en bugaboo donkey och undrar om du vet hur den passar i sittdelen? har hört att endast buggas egna åkpåsar passar bra/inte glider ur?

Reply
alltombarnvagnar 29 augusti, 2012 - 21:20

Hej Emma!
Från och med den här hösten har alla Elodie Details åkpåsar ett överhäng, så då blir ju åkpåsen garanterat glidfri. Om du ska ha den i Donkeyn så måste du ju hänga den över flärpen som du reglerar sitt/ligg/viloläget med, men jag tror att det ska gå bra att använda ändå och annars kan du ju alltid skära ut en skåra för flärpen. Det är möjligt att EDs åkpåse blir lite, lite bylsig i Donkeyn men inte så att det ser konstigt ut. Och visst är Apple of my eye snygg, om jag ändå haft barn som använde åkpåse. 😉
/Anna

Reply
bella 7 september, 2012 - 11:42

Hej!
passar Elodie Details åkpåsar Bugaboo bee?
känner mig helt maktlös i djungeln hehe

Mvh Isabella

Reply
alltombarnvagnar 7 september, 2012 - 13:12

Hej Bella!
Ja det gör det, hålen i åkpåsen funkar med selen i Bugaboo Bee och köper du åkpåsen ny nu hösten 2012 så har ju ED-åkpåsarna det nya överhänget som du fäster över sittdelsryggen, som du i viss mån kan fästa över ryggstödet på Bee. För perfekt överhäng kan du ju också göra små små hål i åkpåsen som du sedan trär över knapparna du fäster suffletten med. Sen om du tycker att åkpåsen funkar på längden, det är en smaksak men den kommer ju absolut inte släpa i marken!
/Anna

Reply
Meriam 14 december, 2012 - 17:36

Hej! Blev totalförälskad i åkpåsen från ED. Gick in och skulle köpa den och använda till trille viper 4 s. Kvinna i kassan sa att för att löpa en sån så ska man veta säkert att man väntar en flicka för den är så feminin.. Tanken hade inte slagit mig.. Vet inte om jag väntar flicka eller pojke?? Tycker du att den funkar till bägge??

Reply
alltombarnvagnar 14 december, 2012 - 20:08

Hej Meriam!
De tog mig ett tag att svara på din kommentar för jag blev så otroligt upprörd när jag läste om hur du blev bemött. Det är inte okej! Jag tycker uppriktigt att du ska kontakta butikschefen för den affären och berätta om vad du varit med om. För det första är den personen en riktigt dålig säljare, för det andra är ditt val av åkpåse inte någon annans val än ditt. Det spelar ingen roll vad jag eller någon annan tycker, om DU vill ha den åkpåsen så är det också den du ska ha. Bebisen bryr sig inte, och vilket kön bebisen har inte relevant för helt ärligt, vem är det som tittar på och uppskattar åkpåsen mest? Jo barnets föräldrar! Om du gillar den så ska du absolut köpa den, utan att tveka!

Men om du ändå vill veta vad jag tycker, så tycker jag att det är ett ljuvligt mönster som funkar lika fint till pojkar som till flickor. Jag tycker du ska lita på din åkpåseförälskelse och köpa den, tror inte du kommer ångra dig oavsett om du får en son eller dotter. Grattis till kommande bebisen och lycka till med allt!
/Anna

Reply
Meriam 15 december, 2012 - 20:15

Tack snälla Anna för ditt svar! Jag kommer att köpa den åkpåsen. Det är sant som du säger bebisen bryr sig inte och jag gillar den jätte mycket!!
/ meriam

Reply
Karolina 6 januari, 2013 - 15:50

Hej!

Vet du hur Elodies åkpåsar passar till Donkeyn i liggdel respektive sittdel?

Med vänlig hälsning,
Karolina

Reply
alltombarnvagnar 8 januari, 2013 - 20:51

Hej Karolina!
Jag har inte själv testat men har sett bilder på Elodies åkpåsar både i liggdel och i sittdel på Donkeyn och det ser superbra ut, passar perfekt! Ett tips är dock att du köper den nya modellen av EDs åkpåsar, den som har en upphängningsficka. Så slipper du att åkpåsen glider i sittdelen!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar