Mountain Buggy Freerider

av Anna

Det kan vara en kamp att få sitt halvstora barn att stå på ståbrädan och min personliga erfarenhet är att det blir mycket velande mellan att gå själv och åka bräda. Mountain Buggy har sedan en tid tillbaka en förslag till lösning på det problemet i och med deras Freerider. En sparkcykel som kan fästas vid chassit och på så sätt förvandlas till en ståbräda! Den glada nyheten är att det nu finns connectors, det vill säga adaptrar, som passar ännu fler barnvagnar än tidigare. Man kan nu använda Freeridern även till Bugaboo Cameleon, de flesta av Phil & Teds vagnar, Babyjogger City Mini med flera. Självklart funkar Freeridern på alla Mountain Buggys egna vagnar!

 

 

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Erik 25 augusti, 2012 - 07:36

Någon som vet om någon adapter funkar på Brio GO?

Reply
alltombarnvagnar 26 augusti, 2012 - 08:47

Hej Erik, jag vet tyvärr inte, förhoppningsvis ser någon annan din fråga och kan svara. Annars tycker jag att du ska ta dig till en butik med din Brio Go och be att få testa Freerider-adaptrarna på den.
/Anna

Reply
Frida 23 januari, 2013 - 14:40

Nån som vet om de är bra? Går det bra att gå med vagnen m hela den där sparkcykeln ” i vägen”?

Reply
Linda 6 februari, 2014 - 11:59

Hej
vet du om den fungerar till donkeyn?
MVH Linda

Reply
Anna 7 februari, 2014 - 16:37

Hej Linda, senaste jag kollade på MBs sida så stod inte Donkeyn med, dvs då fanns det ingen adapter för den. Och jag har inte hört något om en ny adapter, men kolla in deras hemsida för säkerhetsskull!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar