Ready for sunshine, Bugaboo?

av Anna

Bugaboo är bra på det där med PR. Nyligen fick jag deras BOO Magazine i brevlådan och idag anlände lite trevligt pressmaterial inför sommarsäsongen. Det fanns bilder och information om Organizern, sittdynorna, parasoll och om solsuffletterna. Mest intressant tycker jag att solsuffletterna är och det känns som att jag kanske måste skaffa mig en sådan till Donkeyn, bara för att se om den är lika bra som den verkar med inbyggt insektsnät och UV-skydd.

Gult och blått, samt prover på materialen i Organizern, sittdynan och solsuffletten.Personligen har jag aldrig förstått poängen med parasoll på vagnen. Är den i rörelse så måste man ständigt justera parasollet så fort man svänger en aning. Och står vagnen still vill man ju ändå ha den i skuggan. Plus att lite större barn gärna drar och sliter i det där parasollet… Just därför tycker jag att särskilda solsuffletter är en väldigt god idé. De täcker barnet bättre och när de väl är på så skyddar de bra. Hittills har jag klarat mig med myggnät med inbyggt UV-skydd, jag har i och för sig inte haft något val eftersom att ingen annan vagn jag ägt har haft en särskild solsufflett. Så nu när jag har Donkeyn känner jag som sagt att det är läge att prova!

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

jjohannah 22 maj, 2013 - 08:46

Nu är jag här igen:-) Brukar alltid hitta det jag söker i din blogg, den här gången gäller det just solsufletten; Jag fattar inte hur man monterar den!! Pinnen som hamnar längst fram, blir den liksom inne hos myggnätet?? Eller finns det en gång jag har missat där fram någonstans som pinnen ska in igenom? Mvh/Johanna

Reply
alltombarnvagnar 22 maj, 2013 - 20:54

Hej och åh, jag önskar jag kunde hjälpa dig men jag vet inte, har aldrig monterat den suffletten. Men jag vet att alla tre bågar används även för solsuffletten! Hoppas du redan har klurat ut det?
/Anna

Reply

Lämna en kommentar