Mountain Buggy Nano – Year of the Dog

av Anna

På Kind + Jugend mässan i september fick jag tillfälle att besöka Mountain Buggys monter, och där fanns det många nyheter som ännu inte var officiella. Därför fick jag behålla de bilder jag tog där för mig själv tills de var okej att visa offentligt. Och nu har ett embargo släppt – det för den nya, limiterade versionen av Mountain Buggy Nano! 2016 var apans år, 2017 är tuppens år och för 2018 är det hundens år som gäller. För att fira detta släpps alltså MB Nano i en Year of the dog-version och den har en av de mest spektakulära suffletterna jag sett på länge.

I vanligt dagsljus ser suffletten ut att vara visserligen unikt mönstrad men ändå inget man direkt vänder på huvudet för. Men när man fotar med blixt, vilket motsvarar hur suffletten kommer synas i mörker när exempelvis bilars strålkastare spelar mot den, så bjuds man på en riktigt ljusshow. Inte bara lyser suffletten upp, den skiftar dessutom i regnbågens alla färger. Riktigt unikt! Mountain Buggy Nano Year of the dog säljs i en mycket begränsad upplaga och kommer kosta 3295 kr. Förutom att vara vacker bjuder suffletten också på lite hjärngympa, för i mönstret gömmer sig förstås en hund. Ser ni den?


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Köp Mountain Buggy Nano hos: Babyland

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar