Elodie Details vårkollektion 2018 – The Gilded Garden

av Anna

Idag släppte Elodie Details sin vårkollektion för 2018. Där finns allt från snuttefiltar till lekmattor och förvaringslösningar, men mitt fokus är som alltid på barnvagnstillbehören. I kollektionen The Gilded Garden fokuserar vagnsaccessoarerna på de fyra fina färgutförandena Gilded Grey, Gold Shimmer, Dots of Fauna och Petite Botanic. Några av färgerna fanns bland annat på åkpåsar och eller skötväskor i förgående höstkollektion. Till våren släpper ED traditionsenligt nya sittdynor och regnskydd. Men som bilden ovan visar kommer också Stockholm Stroller 3.0 i två nya utföranden, och för den som vill så finns både Dots of Fauna och Petite Botanic som matchande solparasoll!

Fyra nya sittdynor från Elodie Details, och sittdynan i sig är vad jag kan se precis samma som förgående år. Ena sidan är glansigare, det är den mönstrade sidan om sittdynan har ett mönster. Den andra sidan är enfärgad och har en känsla av pärlsammet över sig. I sidorna finns knytband så att sittdynan bättre ska kunna fästas upp i sittdelen. Elodie Details sittdynor har uttag för trepunktssele, har sittdelen en fempunktssele så brukar det gå bra att dra midjebanden runt dynans kanter.

Årets regnskydd är så fantastiskt vackra allihopa! Och Elodie Details regnskydd är mina favoriter bland universalregnskydd. Både för att de är så roliga med sina färger och mönster, och för att passformen gör att det funkar nästan lika bra på vilken barnvagn man än sätter dem. Av färgerna ovan är nog Gold Shimmer eller Dot of Fauna mina favoriter, de känns härligt våriga och förhoppningsvis kan de pigga upp lite i alla de slaskiga regn vi ännu har framför oss.


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Handla Elodie Details hos: Babyland

Du kanske också gillar

1 kommentar

Paulina Gunnardo 1 februari, 2018 - 08:58

Oj, oj, oj så mycket fint!! 🙂 Kommer bli svårt att välja tillbehör till vagnen sen känner jag 🙂

Reply

Lämna en kommentar