Black Friday 2016 – bästa tipsen för dig som vill fynda barnvagnar och tillbehör!

av Anna

black_friday

Förra året tog Black Friday hela landet med storm och i år verkar denna shoppinghögtid inte direkt ha minskat i omfång. I det här inlägget har jag samlat några av de bästa rabattkoderna, erbjudandena och andra Black Friday-kampanjer som jag har kunnat hitta för barnvagnar och barnvagnstillbehör. Fyll gärna på med fler tips i kommentarerna!

Babyshop
På sin site har Babyshop under hela veckan haft en pågående Black Friday-kampanj med nedsatta priser på en stor mängd barnvagnar och tillbehör, dessa finns samlade i en egen underkategori. Om det fortfarande finns exemplar kvar kan jag tipsa om att Baby Shop har varma och långa åkpåsen Easygrow Flex till ett väldigt bra pris!

Lekmer
På sin Black Friday-kampanjsida samlar Lekmer sina bästa deals och erbjuder upp till 70% rabatt och fri frakt med kod: BLACK16. Ett ypperligt tillfälle att fynda båda vagnar och tillbehör!

Jollyroom
Jollyroom
har hela veckan erbjudit olika Black Friday-deals och idag fredag till och med söndag öppnas samtliga race upp, så nu kan man fynda båda åkpåsar, barnvagnar och annat hela helgen lång!

Babyland
I butiken i Stockholm har Babyland öppnat upp en liten outlet med riktigt bra utförsäljning av vagnar. Shoppar man hellre online så gör de det enkelt för alla sina kunder genom att ge 15% rabatt på alla köp över 300 kr på varor som finns i lager! Koden för att kunna shoppa är BLACKWKND16 och erbjudandet gäller hela helgen!

Babyexperten
På sin hemsida har Babyexperten 15% rabatt på ordinarie pris med koden black15 och det gäller hela sortimentet. Kan man ta sig till deras butik på Sveavägen i Stockholm så har de 100% (!) rabatt på vissa utgående Emmaljunga-tillbehör såsom suffletter, fotsacks och skötväskor. Dessutom säljer de ut Britax Go Next Black Inc med gamla versionen av hjulen för 7995 kr i butiken, kan vara väl värt resan för den som vill rulla Go Next i vinter!

Bonti
Bontis hemsida får man med rabattkoden black16 10% rabatt på allt (utom BeSafe bilstolar och Stokke Tripp Trapp), även på barnvagnar!  Bonti har också många andra fina deals att erbjuda. På deras site finns två REA-flikar, en med nedsatt pris på upp till 50% på barnvagnar + tillbehör. En del är visningsex, andra nya i kartong. De har även en REA-flik med utvalda varor på rea upp till 70%.

Big Baby
Redan igår kväll gick Big Baby ut med sina erbjudanden för Black Friday,  bland annat ger de 50% rabatt på Maclaren Techno XT!

Baby World
På sin hemsida kommer BabyWorld att ha 20% på stora delar av sortimentet i butiken. Samt massor av erbjudanden i webbutiken, bland annat på Britax, Cybex, Stokke, Kronan och Trille Skagen. De hälsar att deras bästa tips är att man skriver i deras chat i webbutiken för att ta del av de absolut bästa erbjudandena.

Bamba
Bamba
har samlat alla sina Black Friday-erbjudanden på en sida och lovar bland annat en bra deal på populära skötväskan Skip Hop Chelsea!

Elodie Details
Elodie Details hemsida erbjuder märket 50% rabatt på alla svarta produkter. Kampanjen pågår fram till midnatt idag den 27e november! Ett personligt tips från mig är att deras skötväska Black Edition är en riktigt klassiker och en personlig favorit.

Syskonhuset
Syskonhusets hemsida finns alla Black Friday-erbjudanden samlade och man har rabatt på upp till 50% på barnvagnar samt nedsatta priser på barnvagnstillbehör med upp till 60%! Syskonhusets kampanj gäller fram till och med söndag.

Köpbarnvagn
Precis som flera andra återförsäljare av vagnar och tillbehör så tjuvstartade Köpbarnvagn sin Black Friday-kampanj lite tidigare i veckan och har nedsatta priser på väldigt många olika modeller, bland annat säljs Crescent Compaxt 360 XT Air för 2395 kr och Britax Smile 2 sittvagn i svart och grått för 4490 kr. Det är också frakfritt fram till dagen innan julafton om man handlar för mer än 500 kr!

Barnbutiken
Hos Barnbutiken erbjuds 15% av på allt under hela helgen! Barnbutiken har bland annat Bugaboo i sitt sortiment!

Du kanske också gillar

5 kommentarer

cristina 25 november, 2016 - 07:41

Vissa lekia butiker har också black friday
20% på alla barnvagnar och bokningar av barnvagn.
gäller i Bromma Blocks,Värmdö,kungens kurva framför IKEA och Tyresö C

Reply
Anna 25 november, 2016 - 09:32

Toppen, bra tips! /Anna

Reply
Annika 25 november, 2016 - 23:21

Köpte en Baby jogger City Elite 3.999kr 😀 på komplett.se
Nästan 30% rabatt

Reply
Izabella 18 november, 2017 - 14:57

Hej Anna!
Vet du möjligen om och i så vad det kommer att vara för erbjudanden på Bugaboo Runner under Black Friday 2017?

Tack för en kanon blogg!!!

Hälsningar/Izabella

Reply
Anna 21 november, 2017 - 22:53

Hej Izabella, och tack!
Jag vet inget om detta nu MEN jag kommer publicera ett inlägg på bloggen på morgonen på fredag, med alla Black Friday-rabatter och kampanjer som jag lyckats samla ihop tips om så kolla här på bloggen då igen!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar