Hur får man bort en repa på svart chassi?

av Anna

poscaÅh svarta chassin, ibland är det ju bland det snyggaste som existerar! Samtidigt vet jag att många, inklusive jag själv, är oroliga för att repor och andra märken enklare ska synas på ett svart chassi. Om olyckan väl skulle vara framme så finns det dock ett relativt enkelt sätt att maskera mindre repor. Och det med en Posca pen. Pennan finns att köpa lite varstans, bland annat hos i alla fall vissa av Akademibokhandelns butiker. Bilderna ovan är tagna av Clara Ernberg (@barnkaert på Instagram) och föreställer en mindre repa på hennes Bugaboo Cameleon3 All Black. Som ni ser är den vita pricken i som borttrollad efter att ha fyllts i med en Posca pen. För stora repor är det möjligt att lagningen syns tydligare men har man råkat komma åt bara lite grann så funkar det finfint!

 

 

Du kanske också gillar

1 kommentar

Emma 7 augusti, 2016 - 19:26

Hej,
tänkte bara tipsa de som bor i mindre städer och kanske har svårt att hitta Uni Posca Pennor i sina lokala butiker eller den som bara fördrar att handla online att vi har Sveriges största utbud av Posca och faktiskt även de bästa priserna:

https://www.markersnpens.se/brand/uni-posca

Ett alternativ till svart Posca kan faktiskt vara Uni Paint som är oljebaserad och har blank finish till skillnad från Uni Posca som har matt och är vattenfast men inte lika permanent.

https://www.markersnpens.se/brand/uni-paint

Mvh
Emma, Markersnpens.se

Reply

Lämna en kommentar