Design för Donkey

av Anna

När man tröttnat på originalsuffletterna eller bara känner för något ännu mer färgglatt eller något med mönster så kan jag varmt rekommendera att sy eller låta sy upp unika suffletter. De blommiga på svart bas till höger har jag själv sytt tillsammans med min syster. Det tog otroligt lång tid men det blev bättre än förväntat och jag är väldigt stolt över vad vi åstadkom. De suffletterna har håvat in många, många komplimanger och även inspirerat andra att sy liknande. De turkosblommiga till vänster har en mycket begåvad tjej som heter Malin Moström sytt upp av tyger jag valt ut, jag använde dem under hela sommaren och de passade perfekt in i det gotländska landskapet.

Men nu är det dags för vintersäsongen igen och jag känner för ett nytt färgschema på vagnen. På grund av framför allt tidsbrist har jag just nu ingen möjlighet att sy något själv så istället har jag i samarbete med Ida P Design nu en ny sufflett med matchande bygelskydd (som även mina andra uppsättningar har) på gång. Återigen har jag valt något blommigt, det är lagom mycket mönster för min smak. Den här gången i ett lite mer pop art-utförande i form av tyget Baronessa. Yttertyget är textil vaxduk, dels för att stå emot lite väta och dels för att inte bli fläckigt av minsta lilla lerig overall som stöter emot. Innertyget är vanligt bomullstyg och jag kan varmt rekommendera att inte välja ett för ljust innertyg, om man inte är väldigt förtjust i att tvätta ofta förstås. Ser med spänning fram emot resultatet och hoppas på en vagn som lyser upp min vardag i vintermörkret. Om inte annat är det lätt för ens vänner att känna igen en!

 

 

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Jenny / Ekomamma i stan 30 november, 2012 - 14:16

Så fina! Hade ju tanke på att sy egna suffletter till camen, men tiden räckte aldrig liksom till. Nu har jag samma tanken till beet, men får se hur det går…

Reply
Christina 30 november, 2012 - 14:52

Problemet tycker jag är att hitta snygga textila vaxdukar, har du nåt tips på nån bra sajt? Är lite nojjig så vill hellst bara beställa från en svensk sajt. Går man på tex Åhlens har man inte så mkt att välja på.. Ska kolla på Ohlssons tyger i helgen och se om de har nåt som jag kan sy en sufflett av.

Reply
alltombarnvagnar 1 december, 2012 - 22:21

Nej Åhléns hemsida är inget att ha, men deras butiker har det i mitt tycke roligaste utbudet av textil vaxduk så det är där jag köpet allt mitt tyg! Och ibland innertyg från Ohlssons tyger.
/Anna

Reply
Kamilya 6 september, 2013 - 04:36

Hej!

Måste säga att jag älskar både sufflett design 🙂 blev också sugen på att sy en sån färgglad sufflet till vintern:) fast problemet är att jag kan inte sy själv:( så undrade jag vad beställer du dina ifrån:)

Reply
Anna 7 september, 2013 - 19:58

Hej, det finns en länk i inlägget till Ida P Design, hon har sytt en sufflett till mig, de blommiga på bilden ovan har jag sytt själv och de turkosvita har en annan tjej sytt men hon gör tyvärr inte det längre. 🙂
/Anna

Reply

Lämna en kommentar