En första titta på Beemoo LA och Duo Premium!

av Anna

beemoo_duopremium beemoola_firstJust nu rullar jag två olika modeller av märket Beemoo! Det ena är syskonvagnan L.A. och det andra är singelvagnen Duo Premium. Syskonvagnen är har individuellt vändbara sittdelar, stora lufthjul, bra liggläge och ställbart handtag – egenskaper hos en syskonvagn som ofta efterfrågas. Efter några första promenader så är min uppfattning att vagnen har ett bra rull, utan tvivel klarar terräng och snö, medan den kanske inte är ett förstahandsval om man vill ha något smidigt att kryssa runt inne i stan med. Sittdelarna är normalstora, min snart 4-åring är precis för lång för att liggläget ska funka så upp till en meter är nog vad som ryms. Bebisen satt desto bättre!

Singelvagnen Duo Premium kan ju vid första anblicken verka väldigt snarlik en barnvagn av annat märke, men kommer man vagnen närmre så ser man att den faktiskt är rätt olika på många punkter. Duo Premium har ergonomisk sits, med ställbart fotstöd, teleskophandtag, det finns fotbroms och den har stora luftjul baktill. Vagnen har faktiskt ett ganska skönt gung och är lättkörd, hittills har bebisen somnat som en stock omedelbart efter att vi börjat gå varje gång vi kört med vagnen – och det är ett gott betyg.

Fullständig utvärdering av vagnarna kommer förstås i framtida recension!

 

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Therese 2 november, 2014 - 10:09

Kom det ingen recension av Nanon?

Reply
Emma 9 november, 2014 - 09:11

Hej! Har en son som vägrar vår teutonia vagn, verkar inte sitta bra eller skönt även fast han är 8 månader. Han har provsuttit några olika vagnar med ergonomisk sits och då har bugaboo buffalo vart den han trivts något bättre i, antagligen för att den blir så rak i sittläget och han ser bättre ut då. Min fråga nu är om denna är likvärdig med bugaboo på det sättet. Är sugen på att köpa men lite läskigt att beställa när man inte har testat den… Är du nöjd med den? Mvh Emma

Reply
kippuralla 10 februari, 2015 - 22:38

Hmm.. Beemoo duo vs cameleon? Eller emmaljunga viking/ozone? Just a little wish, i’ve got Beemoo duo a few years now and i’m not sure does baby nr4 want a new stroller.. 8)

Reply
Anna 16 februari, 2015 - 09:17

Hej! Klart bebisen vill ha en ny vagn? Eller mamman vill det iaf? 😉 Jag har ju kört Beemoo Duo en kort period och alla olika versioner av Cameleon, men från Emmaljunga så har jag varken testat Viking, eller Ozone. Bara Super Viking och en Nitro under en mkt kort period. Super Viking är ju iaf toppen. Antagligen ännu bättre nu när den finns med lufthjul. Och ska du ha en Cameleon rekommenderar jag isf en Cameleon3, den är så pass mkt förbättrad jämfört med Cam+.
/Anna

Reply
kippuralla 18 februari, 2015 - 18:42

I have had 31 strollers since my oldest born.. 8)

Reply
Anna 18 februari, 2015 - 22:13

Heja dig! 🙂
/Anna

Reply
Annelie 21 juni, 2015 - 11:48

Hej,

Ser att det utkommit en mer noggrann recension av Beemoo LA men inte på Duo Premium. Är väldigt sugen på en Duo Premium och undrar nu om du kommer att skriva en noggrannare recension av den också och i sånt fall när (ungefär) tror du att den kommer? 🙂

Reply
Anna 21 juni, 2015 - 22:35

Hej Annelie,
det stämmer. Det skulle komma en ny version av Beemoo Duo Premium och då var det inte längre lönt att lägga tiden på att recensera den utgående varianten. Jag hoppas att jag kan testa den nya i höst!
/Anna

Reply
Matilda 26 oktober, 2015 - 17:14

Var är den rosa suffletten köpt?:)

Reply
Anna 26 oktober, 2015 - 20:34

Hej Matilda, den rosa suffletten var den som medföljde Beemoo Duo Premium!
/Anna

Reply
Alexandra 12 maj, 2016 - 17:53

Hej,passar sufflet fran Beemoo till Bugaboo?

Reply
Anna 13 maj, 2016 - 11:05

Hej, det vet jag tyvärr inte. Det jag vet är att Cameleons sufflett verkar funka på Beemoo Duo Premium, men mer än så har jag inte koll.
/Anna

Reply
Sofie 30 januari, 2017 - 12:29

Hej! Blev det något nytt test av beemoo duo premium? Funderar starkt på en sådan som stadsvagn och en mer robust större vagn som skogsvagn på dagliga promenader. Vad har du att rekommendera för den sistnämnda?
Mvh Sofie

Reply
Anna 31 januari, 2017 - 10:25

Hej Sofie, jag körde den ett tag men tyvärr var det fel på den modellen – handtaget gled vid belastning. Vagnen byggdes om efter det så de som säljs nu har fasta lägen på handtaget så att glidhandtag inte kan uppstå, men jag har aldrig kört den nyare modellen dock. Ska du gå i riktigt grov terräng är nog fyra fasta (luft)hjul att föredra, men då jag själv inte alls tycker om fasta framhjul så jag har väldigt liten erfarenhet av den typen av vagn, tyvärr.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar