Dagens barnvagnsoutfit

av Anna

donkeyAB_mono

I drygt två månader har denna Bugaboo Donkey All Black stått och väntat på att få bli använd och nu när bebis är här så är det ju faktiskt fritt fram! Jag har under månaderna av väntan på att lillebror ska anlända roat mig med att testa alla möjliga och omöjliga kombinationer av suffletter och tillbehör på vagnen. Se det som lite barnvagnsinspiration – på bilderna ovan kör jag ett All Black & White-tema på vagnen med virkat barnvagnshänge i svartvitt från Littlephant, kabelstickad vit filt från Lindex och vad som hittills verkar vara en både snygg och väldigt smart skötväska från Elodie Details – Black Edition heter den! Utvärdering av både den och andra skötväskor kommer komma längre fram under våren.

Min ambition är att regelbundet lägga upp ”dagens barnvagnsoutfit” bilder på bloggen framöver. Även om funktion, komfort och säkerhet är viktigast för mig när det gäller barnvagn, så ska jag icke hymla med att jag också gillar att pyssla med vagnarna och förstås gärna kör runt med något som är en fröjd både för barnet och körkänslan OCH ögat. Under kategorin dagens barnvagnsoutfit hittar ni därför alla kommande inlägg som handlar mer om yta än om djup, jätteskojigt ska det bli och jag tror inte jag tidigare riktigt öppet delat med mig av hur mycket jag älskar att styla och matcha dessa på hjul rullande föremål som tar upp så mycket av mitt liv. Men nu ska det bli ändring på det!

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Anette 10 februari, 2014 - 09:22

Grattis!!!

Reply
Anette 10 februari, 2014 - 09:22

Grattis!!!

Reply
Sofie 10 februari, 2014 - 19:29

Grattis till tillskottet!

Jag är en tjej som är helt ny på detta med vagnar, det är en helt ny värld!
Då smått strax väntas så har jag börjat titta lite. Drömmen är en duovagn med fasta hjul, i starka färger. Inte svart, grå, brun, mossgrön eller marin. Utan kanariegul, limegrön och dylikt. Under 9000.-
Finns det?
Tack på förhand!

Reply
Anna 14 februari, 2014 - 15:01

Hej, och tack!

Jo, nog finns det men det går i faser vilka färger som är trendiga på en vagn. Om du kan tänka dig att köpa begagnat så kan du försöka leta upp en Brio Happy från mellan 07 och 09 ungefär, då kom den i härliga knalliga färger – bland annat just kanariegul! Med vagnar som säljs nya i butik nu är det dock lite knepigare, speciellt om det är ett måste med fyra fasta hjul. Emmaljunga har ju också varit duktiga på färgglada vagnar men har inte riktigt något sådant som du efterfrågat i årets kollektion…
/Anna

Reply
Lovisa 4 september, 2014 - 10:48

Hej!
Jättefin vagn! Har själv en Buffalo och fick precis samma hänge från littlephant men jag har inte hittat nåt bra sätt att hänga det på. Det liksom glider ner från suffletten så fort jag kör med vagnen. Använder nu liggdelen och har provat ha hänget på bumpern men där är det mest i vägen när man ska lyfta i och ur barnet…
Kanske är en jättekonstig fråga men jag irriterar mig enormt på det här så tänkte fråga om du har nåt tips? 🙂
Tack på förhand!

Reply
Anna 9 september, 2014 - 23:06

Hej Lovisa!
Ah jag vet precis vad du menar, just av den anledningen sålde jag mitt hänge… Snyggt men opraktiskt. Dock vet jag andra som sytt fast sådana klämmor som är på vanthållare, och det verkar funka jättebra!
/Anna

Reply
Ann 28 november, 2014 - 11:28

Hej,
Ville fråga var den fina tapeten i bakgrunden kommer ifrån.
Tack på förhand!

Reply
Anna 28 november, 2014 - 11:30

Hej Anna, tapeter kommer från Sandberg Tapeter och heter Amelie!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar