Dagens barnvagnsoutfit

av Anna

donkeyab_sagosuffletterÅh jag är inte bara nöjd med min Bugaboo Donkey, som rullar som en dröm, utan också väldigt glad över mina fina suffletter. Sagosuffletterna, som jag kallar dem! En vän till mig sydde dem som en present till lillebror och det känns som att köra runt på ett motiv ur någon av Astrid Lindgrens berättelser. Barnet som rider på en vit springare, blommor, smultron, rådjur och harar som springer i skogen. Utsidan är tyget Jakten i den blåa färgställning, insidan är en blå- och vitrandig textil vaxduk, så lite vattentålig är suffletten också. Jag matchar suffletten med det svarta liggdelslocket och en massa färgglada filtar i liggdelen!

 

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Emilie Liljegren 19 mars, 2014 - 11:32

Wow vilka snygga sufflor. 🙂 Vart har hon hittat det fina tyget?

Reply
Anna 19 mars, 2014 - 22:02

Hej! Jag har köpte tygerna, yttertyget heter Jakten och finns på textilgallerian.se, innertyget är från Åhléns!
/Anna

Reply
Elisa 2 februari, 2018 - 09:22

Hej. Några år senare… dina suffletter är förfina. Du har händelsevis inte kvar dom och vill sälja?! Inser att jag nog inte är fullt så händig

Mvh Elisa

Reply
Anna 6 februari, 2018 - 09:19

Hej Elisa,
jag har kvar dem men jag vill inte sälja dem. De stannar som minne. 🙂
/Anna

Reply

Lämna en kommentar