Vårnyheter från Elodie Details

av Anna

ED14_ggss

Igår släppte Elodie Details sina vårnyheter och för den barnvagnsrelaterade delen av deras sortiment så finns det mycket fint och roligt som snart kommer ut till butik, förväntad leverans lär vara månadsskiftet februari/mars. Ovan ser ni Stockholm Stroller i helt ny skepnad med mönster ”Graphic Grace” som kommer stort på alla fronter. Jag gillar verkligen att mönstret är stilrent svart och vitt, går att matcha till mycket, men samtidigt känns så lekfullt med sina icke spikraka linjer och vad som upplevs som handmålad struktur. På Stockholm Strollern tycker jag dessutom att det är ursnyggt att Elodie Details väljer att bryta av med handtag i brunt läder, som på bildern i alla fall ser lite cognacsfärgat ut. Försäljningspriset ligger på 2399 kr precis som tidigare.

ED14_regnskydd
Regnskydd som ej är enfärgat svarta eller gråa är det numera många fler än Elodie Details som säljer men jag känner inte till något annat märke med så brett utbud av färger och mönster. Kollektionen utökas nu med Petit Royal i karamellrosa och Graphic Grace. Det där harlequinrutiga är verkligen riktigt oemotståndligt i mina ögon, och båda regnskydden kommer med Storm Cover, alltså ett ”lock” i klarplast för öppningen i regnskyddet, samt en snedställd dragkedja för enklare i och urtagning av barnet i vagnen. Jag har använt EDs regnskydd med Apple of my eye-mönstret i ungefär ett år och det har funkat på hittills varenda vagn jag testat den på, och förstås även hållit vagnen torr på ett tillfredsställande sätt. Men nu blir jag onekligen lockade att gå vidare till svartvitt och lämna körsbärsblommorna bakom mig, fast jag verkligen uppskattat att köra runt med en färgklick just när vädret är grått och regnigt.

ED14_dynor
Sist men inte minst kommer Elodie Details vändbara sittdyna Cosy Cushion i fyra nya utföranden: båda Petit Royal-färgerna rosa och blå, Graphic Grace och La Baroque. Jättekul att båda sidorna på Petit Royal-dynorna är i färg, tycker jag, de ser verkligen inbjudande ut och har man valt en färgglad dyna för sin vagn så tänker jag att man önskar den färgen oavsett om man vill ha sommar- eller vintersidan uppåt. För den som vill ta matchande till sin yttersta spets erbjuder Elodie Details förstås även filtar, napphållare och haklappar i flera av dessa mönster – kika in på Elodie Details hemsida för allt nytt för våren 2014!

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Maria 31 januari, 2014 - 11:25

Hej!
Du som kan allt om barnvagnar… 😉 Passar Eloide Details regnskydd på en Baby Jogger CIty mini GT? Eller vet vilka märken som passar? (Om det finns nåt annat deras egna.)
/Maria

Reply
Anna 31 januari, 2014 - 12:43

Hej! Hm, jag vet inte hur det är med GTn, men jag testade EDs regnskydd på City Mini 4W och det funkade okej på den. Lossnade ganska enkelt vid fotändan men satt okej i övrigt. Det är tyvärr det bästa svar jag kan ge dig!
/Anna

Reply
Elin 24 mars, 2014 - 19:54

Hej!
Vet du om Elodie Details sittdyna passar i sittdelen på Donkeyn?
/Elin

Reply
Anna 24 mars, 2014 - 20:08

Hej, jo den passar men den sitter inte helt perfekt, saknar tyvärr två selhål i den dynan!
/Anna

Reply
Elin 24 mars, 2014 - 19:57

Hej igen!
Hehe..såg nu längre ner att du hade den sittdynan i en Donkey.

Reply
Jasmin 24 februari, 2015 - 11:39

Hej!
Vet du om regnskyddet passar till bugaboo bee+? Är såå sugen på den svartvita:)
/Jasmin

Reply
Anna 24 februari, 2015 - 22:18

Hej, japp, det funkar!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar