Vinterpimpa din barnvagnar med (fusk)pälskantad sufflett!

av Anna


vinterpimpabarnvagnen

Vagnar som givits en personliga touch är alltid en sådan härlig syn och när jag fick se bilderna ovan så hoppade jag av glädje på min stol! Kreatören bakom dessa vinterpimpade vagnar, en MB Urban Jungle Duo och en Single, heter Anneli Johansson. Hennes fantasi och kunskap i sömnad har fått två vanliga vagnar att omvandlas till jul på hjul! Singelvagnen med de röda detaljerna har hon själv sytt en ny sufflett till, materialet är bävernylon och suffletten har kantats med fuskpäls köpt på metervara. Den svarta vagnen har fått en sufflettkant av fuskpäls den också, men ditsatt med tryckknappar efter att själva pälskanten sytts till. Mycket klurigt gjort och det möjliggör ju även för att pälsen tas av när vårsäsongen tar vid.

Tack Anneli Johansson för att jag fick dela dina bilder här på bloggen, jag hoppas och tror att de kan inspirera andra till att ta sina barnvagnar till en helt ny nivå vad gäller look och detaljer! Supersnyggt! Det enda som saknas nu är en svart och en röd Eskimo Star åkpåse, de har också kant i fuskpäls, och då är den ultimata matchningen uppnådd.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar