Bugaboo Buffalos varukorg på Cameleon

av Anna
Bugaboo Buffalos varukorg på Bugaboo Cameleon


En fråga jag har fått vid flera tillfällen rör Bugaboo Cameleons varukorg. Visserligen förbättrades designen avsevärt när Cameleon3 släpptes men det finns fortfarande många som inte gillar själva modellen. En kreativ bloggläsare har skickat ovan bilder som hon tagit på sin Bugaboo Cameleon+, till vilken hon beställt en Bugaboo Buffalo-varukorg.

Buffalons varukorg fästs med kardborrband och spännen och som ni ser så ser passformen inte alls så tokig ut. Varukorgen blir ju dessutom mycket mer lättillgänglig, så för er som undrat om det går – nu vet ni att det funkar!

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Ängla 31 oktober, 2013 - 18:39

Hej! Vad roligt att jag såg detta inlägg.
Jag äger en donkey och jag verkligen avskyr liggdelen på denna vagn. Eller mestadels ligglocksskyddet. Funderar på om det går att köpa till Buffalo liggdelstyget och använda den på donkey ramen? Tycker det är så himla mycket mer smidigt då det är dragskedja kring hela locket.

Vad tror du? 🙂

Reply
Anna 4 november, 2013 - 10:57

Hej Ängla! Jag tror att det GÅR, absolut, men jag tror det kommer att se säckigt ut. Det är ändå en viss skillnad i mått på Buffalons ram jämfört med Donkeyns ram. Har tyvärr ingen Donkey hemma just nu, så jag kan inte testa heller men får jag möjlighet så ska jag absolut göra det!
/Anna

Reply
Ängla 21 januari, 2014 - 21:07

Hej igen! Jag har en donkey och skulle vara överlycklig över om vi kunde träffas och testa??
Jag bor i Fruängen. Med vänliga hälsningar, Ängla

Reply
Louise 25 juli, 2014 - 10:12

Tack för bra information!

Reply
Rickard 5 juli, 2022 - 07:59

Hej! Ni som verkar ha lite koll: Kan man sätta cameleons varukorg påen buffalo? Går det att använda cameleon sittdelstyg på en buffalo?

Reply
Anna 10 juli, 2022 - 12:04

Hej Rickard!
Sittdelstyg funkar inte och inte varukorg heller. Jag har sett en Buffalo-varukorg på en Cameleon men den hängde lite löst, jag är rätt övertygad om att Cameleons varukorg blir för tight på Buffalos chassi. Tyvärr!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar