Hur det ligger till med Babyzen Yoyo 2.0

av Anna

newyoyo
Senaste veckan har det spekulerats mycket om vad uppdateringen av Babyzens vagn Yoyo kan innebära. Vid första anblicken hoppades många att det skulle vara möjligt att modifiera även äldre Yoyos till liggvagn för bebis på 0-6 månader, sen kom en video ut där man ser att förutom den vändbara funktionen så har Yoyo även utrustats med en solkeps.

Nu har jag fått bekräftat följande:
– Yoyo 6+ kommer ha solkeps på suffletten, utmärkt förbättring!
– Men Yoyo 0+ kommer inte ha solkeps,vilket känns trist för en vagn kan aldrig få för bra sufflett.
–  Äldre Yoyos kommer ej att gå att konvertera till liggläge. Den nya vagnen kommer ha en ram där ryggstödet kan frigöras och som därför möjliggör att man byter mellan 0+ och 6+, och den knappen saknas på nu existerande Yoyos. Tyvärr för alla er som redan äger en Yoyo och nu vill kunna köra runt bebis också i den.

Babyzen Yoyo 0+ kommer ha ett fullt liggläge med fempunktssele, suffletten har tre positioner och med liggdelen ingår ett lock, kallat foot cover, samt ett huvudstöd för nyfödda. All klädsel är avtagbar och tvättbar. Nya Babyzen kommer att finnas i samma fem färger som tidigare; svart, grå, blå, röd och rosa. För mer exakta mått, se bildguiden nedan. För att förtydliga så köper man således Yoyon i delar, chassit och ram för sig och sen klädsel för sittdel och/eller liggdel för sig. Exakta priser är inget jag har kännedom om i nuläget.

yoyodimension

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Anna Fredrika 4 oktober, 2013 - 10:18

Kommer den att kunna användas i sittläge när man har barnet emot sig?

Reply
Anna 5 oktober, 2013 - 10:36

Nej, det är enbart liggläge som jag förstått det! Ska dubbelkolla.
/Anna

Reply
Barn & Baby-mässan i Kista 2013 – del 1 11 oktober, 2013 - 08:03

[…] ReiReis monter fick jag äntligen se Babyzen Yoyo 0+ live. Ihopfälld går det inte att särskilja den från ”gamla” Yoyo. Men uppfälld med […]

Reply

Lämna en kommentar