Tävling i samarbete med Lills.se!

av Anna

Donkey_Buffalo_chassiskydd

Jag har sedan ett år tillbaka ungefär haft ett samarbete med lills.se och fått prova de smarta produkter som Nina, kvinnan bakom Lills, har tagit fram. Mina erfarenheter av det jag har testat har varit mycket goda, jag använde varukorgslock och chassiskydden på Donkeyn fram till dagen den flyttade från oss och Buffalon jag rullar runt med nu är fortfarande repfri tack vare sina chassiskydd. Många som vill slå sig fram inom barnvagnstillbehörsbranschen gör något som är smart och snyggt men som även många andra kan erbjuda, och då är det en kamp att vara så begåvad att man sticker ut. Endast ett fåtal kan lyckas med det! Det jag har gillat med chassiskydden är att det är en så enkel grej, när man väl satt på dem på vagnen så i princip glömmer man att de existerar, samtidigt som de fyller en praktisk funktion. Jag älskar att pimpa vagnen! Men det är inte allt pimp som dessutom håller vagnen i ett bättre skick och när sånt dyker upp blir jag som barnvagnsnörd alltid entusiastisk.

lills_varukorg_sidokorg

Lills har just nu en ny produkt att presentera – ett varukorgsskydd i form av ett lock, för Donkey och Buffalo. För den som vill klämma live på dessa, samt andra tillbehör, så ställer Lills ut på Underbara Barn-mässan i Stockholm nästa helg – 4 till 6 oktober, och vi anordnar nu tillsammans en tävling för er som läser bloggen. All information hittar ni i bilden nedan, det enda man behöver göra för att delta i tävlingen är att gå till Lills faceboksida, gilla sidan, gilla och dela bilden ni ser nedan samt tagga den med @lillssweden. Priset en vinnare kammar hem är antingen två biljetter till mässan eller valfri vara. Vinnaren annonseras på FB-sidan. Lycka till!

Tavling

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar