Ny Andy Warhols-kollektion släpps från Bugaboo

av Anna

aw_bugaboo_bugs

Bugaboos Andy Warhol-kollaboration, som tidigare givit oss snygginarna Cars och Flowers, når nu fas två med ”Happy Bugs”- och ”So Many Stars”-kollektionerna. Happy Bugs syns på bilderna ovan och kommer som topset med liggdelslock och sufflett för Bugaboo Donkey och Cameleon3, och som sufflett till Bugaboo Bee+. I samma kollektion kommer även en åkpåse och en cocoon med off white som grundfärg och ett färgglatt och barnsligt roligt insektsmönster på framsidan. Topset och sufflett kommer med grå bas, det känns som en höstig kollektion och jag gillar de glada färgerna och ÄLSKAR att Bugaboo satsar på mönster. Jag ser som vanligt fram emot att få se suffletterna live, vilket verkar bli möjligt i november. Happy Bugs-kollektionen kommer att finnas tillgänglig att köpa hos svenska återförsäljare. Eftersom att jag vet att frågan kommer dyka upp så kan jag redan nu bekräfta att det stämmer som det ser ut, inga suffletter eller topset kommer för Buffalon och det tror jag som sagt att vi får vänta ända till 2014 innan vi får se.

aw_bugaboo_starsI samma veva släpps ännu en Andy Warhol-kollektion; ”So Many Stars”, som dock är mer exklusiv i den mån att den säljs i färre länder hos ett utvalt litet antal återförsäljare. Sverige är tyvärr inte ett land som förärats, utan det krävs en resa till Japan, Sydkorea, USA, Nederländerna, Spanien, Italien, Ryssland eller Australien. Kollektionen kommer endast till Cameleon3 och Bee+, och med på köpet får man en unik bok. Den här kollektionen känns så väldigt vintrig och nästan julig, utan det röda och tomtarna! Tänk att få ha sin egen stjärnklara natt med sig med vagnen! Även denna kollektion ska finnas att köpa först i november i år.

 

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Kim 1 oktober, 2013 - 04:58

Måste fråga om du vet när i november som happy bugs släpps?
Åkpåsen var ju så söt!!

Reply
Anna 1 oktober, 2013 - 22:49

Hej Kim,
nej jag vet inget exakt datum men när Bugaboo sa att deras wool collection skulle släppas i oktober så avsåg de den första oktober, förhoppningsvis är det samma för Happy Bugs!
/Anna

Reply
Bugaboo Happy Bugs 30 oktober, 2013 - 08:24

[…] från Andy Warhol-samarbetet. Happy Bugs släpps nu i november och mer om priser kan ni läsa om i tidigare inlägg här på bloggen. Pressbilderna visade sig vara något missvisande, på dem ser suffletterna rätt gråa ut och […]

Reply

Lämna en kommentar