Lite till om Brio joining Britax!

av Anna

britax15

 

Ibland blir man liksom lite för exalterad, så här kommer några tillägg och förtydliganden av mitt tidigare blogginlägg om allt som händer nu när Brio blir en del av Britax:

– Brio Smile kommer förbli Brio Smile under hela 2015. Och det finns inga planer på att döpa om den än så länge. Däremot kommer det samtidigt att existera en Britax Smile – som är en variant av Smile men utan lufthjul, med annan sufflett och lite andra förändrade detaljer. Denna Britax Smile kommer finnas till salu utanför de nordiska länderna (Sverige, Norge Finland). Här uppe i kylan fortsätter vi alltså med samma gamla vanliga Brio Smile, det tycker jag låter bra!

– Nu när Brio Go och Go Next blir till Britax Go och Britax Go Next så har Britax även låtit testa om vagnarna och de är numera godkända med en högre maxviktsbelastning – hela 17 kg! Så himla bra initiativ tycker jag, 2 kg kanske inte låter mycket men det kan för vissa barn betyda att man kan använda vagnen ett år längre innan ens barn väger för mycket.

– Britax vidareutvecklar även tillbehörssortimentet, åkpåsarna på bilden ovan är en ny variant av Brio Shiny. De går nu under namnet Britax Shiny Cosy Toes, och ska vara lite varmare, lite tjockare och lite gosigare. Finns dessutom i en massa snygga färger som matchar vagnarna! Jag såg dem live men hann inte klämma på dem, hoppas kunna ta mig en närmare titt inom kort.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Ulrika 6 november, 2014 - 20:52

Betyder det att man kan använda även en brio go från 2013 upp till 17 kilo?

Reply
Anna 16 november, 2014 - 21:23

Hej Ulrika, nja en 13 är ju trots allt lite annorlunda än en 14, iom att klädseln gjorts om något. Men i teorin borde en 14 klara samma viktkrav, men om den verkligen gör det törs jag inte säga med bestämdhet.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar