Smile mot Curro

av Anna

Brio Smile vs Moweo Curro

Det är fullt ös på barnvagnsfronten just nu, många recensionerna som ska färdigställas efter sommaren men också mycket nytt som nyss rullat över tröskeln. Under helgen har jag intensivkört två nyanlända vagnar – Brio Smile och Moweo Curro. Brio Smile har jag redan recenserat här på bloggen medan Moweo, som säljs av Jollyroom, är ett nytt märke för mig. Tanken är att jämföra dessa två vagnar för att se vilka för- och nackdelar de har samt för vilken typ av användning de passar. Både har ju ett nypris som är mer åt budgethållet i jämförelse med att nypris för allt fler barnvagnsmodeller ligger på allt mellan 10000 och 15000 kronor. Vagnarna har en del likheter och en hel del olikheter. Om det är någon särskild funktion hos Smile och Curro ni vill ha jämförd, lämna gärna en kommentar så ska jag se till att få med det i mitt kommande recensions/jämförelseinlägg här på bloggen.

Andra kommande recensioner är av Bugaboo Runner, Moweo Magro, Quinny Zapp Xtra 2.0 samt två cykelvagnar som också de kommer att jämföra – Nordic Cab Explorer och North 13.5 Speeder.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Erika 8 september, 2015 - 22:04

Hej!
Vilken bra hjälp det är med alla dessa recensioner!=)
Jag undrar om du har någon erfarenhet av Moweo Urbis Mono?

Tack på förhand!
Med vänlig hälsning, Erika

Reply
Anna 8 september, 2015 - 23:03

Hej Erika,
tyvärr, den vagnen vet jag inget om alls! 🙁
/Anna

Reply

Lämna en kommentar