Bugaboo Wool Collection

av Anna

bugaboowoolcollection

Första söndagen denna höst släpper Bugaboo nyheten om deras nya höst- och vinterkollektion – Bugaboo Wool Collection. Filten och dynan, som syns på bilden ovan, ska finnas tillgängliga i butik från oktober och som jag förstår det gäller det även Sverige. I kollektionen ingår även ett ullöverdrag för liggdelsmadrass – som ska passa alla Bugaboos liggdelar, men det kommer inte finnas till försäljning förrän i februari 2014. Filten är tillverkad i 100% Merino ull och kommer i tre färger, den går att tvätta i maskin och torktumla. Smart, för barnvagnstillbehör tenderar att användas av barn som inte alltid är helt rena! Dynan är vändbar med öppningar för selen, med ena sidan i quiltad bomulls jersey och den andra sidan ”new wool pile”, även denna går att tvätta i maskin. Jag har tyvärr varken information om mått eller priser, men uppdaterar inlägget med det så snart som möjligt.

Jag tycker det är roligt med en speciel edition-kollektion av tillbehör och tror absolut att den här typen av produkter kan gå hem i Sverige, med vårt vinterklimat. Sen är ju prisklassen förstås intressant, gissningsvis kommer dynan blir något dyrare än vad Bugaboos vanliga sittdyna kostar – vilket är 600 kr. Jag gillar produkternas utseende men de känns inte som klassiska Bugaboo-tillbehör, som ju ofta varit i mer bjärta kulörer. Samtidigt tror jag att pastellfärger är något som kan attrahera väldigt många. Det ska bli spännande att få känna på dyna, filt och madrassöverdrag på riktigt, och det är ju inte mer än prick en månad kvar dit!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar