Choo choo med Brio mot Osby!

av Anna

Sent på torsdag kväll sätter jag mig på ett tåg tillsammans med två av de bästa från Brio Store. Destinationen är Osby, där jag ska besöka Brios verkstad där de bland annat utför alla sina egna säkerhetstester på vagnarna. Jag ska hälsa på hos Brios Lekoseum och lära mig allt om alla Brio-vagnar som någonsin rullat en gata fram och förstås bara allmänt peppra Brio-folket med frågor. Jag har en del frågor på lager redan nu, men om du som läser har några Brio-relaterade frågor – ställ dem i en kommentar så ska jag göra mitt bästa för att finna ett svar!

Givetvis kommer det komma inlägg om besöket här på bloggen, bildrika sådana. Vill man följa mig live så kan man spana i taggen #alltombarnvagnar på Instagram, den lär uppdateras flitigt under dygnet!

Uppdatering: Till min stora sorg och besvikelse blev det ingen Brio-resa den här gången, istället får jag ligga hemma på soffan med min halsfluss och 39 graders feber och fantisera om alla vagnar jag skulle ha fått sett. Sånt är livet ibland!

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Matilda 23 januari, 2013 - 09:01

Hej,
Åh så kul att få åka på en brioresa! Jag undrar om dom har någon tanke på att
Göra en brio Go för syskon? Vore toppen och jag lovar att köpa en. Är ganska galen
I barnvagnar.

Kram
M

Reply
alltombarnvagnar 23 januari, 2013 - 21:04

Det ska jag absolut försöka få fram mer information om!
/Anna

Reply
Jenny 23 januari, 2013 - 18:47

Åh vad kul och spännande!

Jag undrar varför dom inte gör så man kan välja om man vill ha luft hjul eller punkterings fria hjul på vagnarna?

Är det så vi också kan åka dit till brios fabrik och titta i Osby? Vi bor i Lund och min syster bor i knislinge precis bredvid… 🙂

Kram

Reply
alltombarnvagnar 23 januari, 2013 - 21:05

Den frågan ska jag absolut ställa! Och om man kan komma dit… jag tror inte det, men jag ska höra mig för!
/Anna

Reply
Maja 23 januari, 2013 - 21:29

Hej Anna! Jaa fråga om det blir en syskonvagn i Brio Go! Det vore superduperbra!! Där sitsarna kan vara vända åt båda hållen! Den skulle sälja som smör!!
Men vill ju helst att den ska komma innan nästa höst 😉 hehe

TACK för en superbra blogg!

Reply
Magnus 9 mars, 2013 - 20:58

Hej,

Om du besöker BRIO får du gärna fråga vad dom anser vara acceptabel kvaliet för en aktör med deras profil. Jag har en Brio Happy som tydligen inte tålde mer än första barnet. Jag uppfattar Brio som väldigt undfallande både vad gäller kvalitetsansvar som kundbemötande. Se vidare på:

http://www.familjeliv.se/Forum-3-141/m69090268.html

Reply

Lämna en kommentar