Vinnarsuffletten från ida.p design!

av Anna

Strax före jul hade jag en tävling här på bloggen där priset var att få en unik sufflett uppsydd av ida.p design. Vann gjorde Ida Björklund och har ovan ser ni hur hennes sufflettvinst ser ut. Otroligt fin, tycker jag! Färgglatt och med blommor på mörk botten – min favorit! Stor grattis igen till Ida B och tack ida.p för det fina samarbetet!

 

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Emma 28 januari, 2013 - 09:30

Hej!

Du har ju testat en mängd olika vagnar och jag är lite vilse i denna djungel då jag väntar mitt första barn. Jag tänkte då kolla om du testat Triller Viper någon gång eller hört något om den?

tack på förhand!
Emma

Reply
alltombarnvagnar 29 januari, 2013 - 08:56

Hej Emma!
Tyvärr har jag inte det. Men du är inte den första som frågar, så jag kanske borde försöka testa den för att kunna skriva om den!
/Anna

Reply
Kristin 31 januari, 2013 - 18:54

Tror att barnvagnsblogg har nämnt den nån gång. Tydligen väldigt trögstyrd. Rekommendationen där var: köp inte!

Reply

Lämna en kommentar