Smile with Brio!

av Anna

Brio Smile är Brios allra nyaste barnvagn, så ny att den inte ens har kommit ut i affärerna än. I vecka 2 år 2013 är leveransen beräknad och allt jag hittills vet om vagnen går att läsa i ett tidigare inlägg om Smile här på Allt om barnvagnar. För att fira sitt nyaste tillskott har Brio arrangerat en tävling på Twitter och Instagram, jag tänker självklart delta! Här följer tävlingsinstruktionerna:

Ge oss veckans bästa leende och vinn en BRIO Smile-barn

 Vad får dig att le? Kanske en korvmacka i ett tält. Kanske fem minuter i solen. Eller att bara vakna på morgonen. Livet är fullt av glädjeämnen. Stora som små. Du och dina läsare behöver bara dela med er av något som får er att le, så är ni med och tävlar om en helt ny barnvagn – BRIO Smile.

Det enda man behöver göra är att dela ett av sina glada ögonblick på Instagram, Twitter eller direkt på sajten, och märka bilden med #smilewithbrio. Varje vecka väljer vi ut en vinnare som belönas med en BRIO Smile.

Tävlingen anordnas av BRIO och pågår under perioden 14/12 2012 – 4/1 2013. Varje vecka delar vi ut en BRIO Smile sittvagn med liggdel eller mjuklift. Vinnarna koras av en jury bestående av personer på BRIO och publiceras på hemsidan. Följ senaste nytt i tävlingen på Facebook

http://www.youtube.com/watch?v=3aImNZne_8M

 

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Cecilia 15 december, 2012 - 22:04

jag kommer ej in på dina länkar ang tävlingen. Står bara error=/

Reply
alltombarnvagnar 15 december, 2012 - 23:13

Tack för att du sa till! Det hade blivit något fel, men nu ska det funka!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar