YOYO – Långben? Långben – YOYO?

av Anna

Det är fredag, då får man vara lite fånig! Jag är i slutfasen av att recensera Babyzen YOYO och efter att ha stått och fotat vagnen väldigt länge ur väldigt många vinklar så plingade det plötsligt till inne i mitt huvud. En välbekant seriefigurs ansikte framträdde i vagnens ställe. Vad säger ni? Ser ni likheten?

Om inte, så kan jag berätta att jag ser ögonen i axelremmarna, nosen i den röda knapen på spännet, mössan i handtaget och de svarta öronen i de svarta sidorna på chassit. Varukorgen är munnen och hålrummen på vardera sida om varukorgen är tänderna. Eller hur, visst är likheten slående? För andra vagnar som har look-a-likes kan ni kika här.

Du kanske också gillar

1 kommentar

therese 15 december, 2012 - 09:11

haha slående 😀

Reply

Lämna en kommentar