Montera vinterhjulen på Brio Go

av Anna

Jag har tidigare lagt upp en video på när jag kör Brio Go 2013 med vinterhjulen på genom lite djupare snö. Nu tänkte jag visa hur man gör när man monterar av och på vinterhjulen på chassit, mest för att illustrera hur enkelt det är och att det faktiskt går att växla mellan swivel- och vinterhjul även när man är ute på språng!

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Sara 8 februari, 2013 - 13:18

Hej och tack för en jättebra sida!

tänkte fråga dig som vet 🙂

Funderar på att köpa Brio Go. Du skrev här nånstans att brio sing har en relativt liten sittdel och att den i princip räcker tills barnet är 2 år. Är det samma med Go? Vi vill ha en Brio Go liknande vagn men som växer med barnet. Bugaboo Cameleon vill vi inte ha nu då vi inte har behov av vagnkorgen (liggdelen) mer och vagnen kan visst inte köpas utan den. Den ska kunna ta sig fram i snö (teränghjulen på Go alltså lockamde) men även fungera i stan. Vilka krav! 🙂 Men är rädd att vi växer ur Go för snabbt!? vad tror du?

Reply
alltombarnvagnar 8 februari, 2013 - 14:57

Hej Sara och tack själv för dina fina ord!
Go har större och framför allt längre sittdelsrygg än vad Brio Sing har. Den är faktiskt längre än Cameleon också i sittdelen. Här finns bilder på min son, han blir 4 år nu i mars och är cirka 105 cm lång. På bilden har han vinteroverall och sitter i en tjock vinteråkpåse men han får fortfarande plats i vagnen: http://blogg.alltforforaldrar.se/alltombarnvagnar/files/2013/01/easygrow_1.jpg
Jag tycker Go är en toppenvagn och tror inte ni blir besvikna om ni väljer den!
/Anna

Reply
Sara 8 februari, 2013 - 18:42

Tack för snabbt svar! Jag tror det blir en Go, då! 🙂

En sista fråga… Ska man förvara vagnar inomhus tycker du? Vi har inte nåt bra förvaringsställe inomhus, utan utanför ytterdörren (under tak, dock) men sliter detta mycket på vagnen? Vad säger tillverkarna om saken, vet du det?

Trevlig helg!

Reply
alltombarnvagnar 8 februari, 2013 - 21:42

Japp, det ska du! En vagn ska förvara torrt och relativt varmt, annars är det mycket stor risk att klädseln börja mögla. Klart den kan stå ute ibland men inte alltid!

Reply
Ana 18 mars, 2013 - 23:23

Hej Anna,
Vi väljer mellan Brio Go och Baby Jogger City Mini GT (eventuellt Elite).

För oss är det viktigt att vagnen är lättkörd i stan samt på terräng, att den gå lätt i bilen ihopfälld, men att det också går bra att ta med i bussen, och en rymlig och avtagbar liggdel.

Vilken skulle du rekommendera?

Reply
alltombarnvagnar 21 mars, 2013 - 22:43

Hej Ana!
Jag skulle välja Brio Go, dels eftersom att det är en himla bra barnvagn och dels för att den har vändbar sittdel – vilket jag tycker är superviktigt. Och det har tyvärr inte City Mini GT!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar