Brio Smile – vinterkörning

av Anna


Just nu får Brio Smile rulla flitigt så att jag verkligen kan se vad den går för i alla miljöer och situationer. Efter den första titten på Smile gillade jag vagnen och jag måste säga att det intrycket kvarstår. För lite mer information hänvisar jag till ett annat tidigare inlägg om Smile. Egentligen skulle jag ha lite jullov nu men från sitt barnvagnsnörderi kan man aldrig ta ledigt!

Om suget efter fler barnvagnsbilder och ögonblicksrapporter blir för stort så kan man kolla in hashtagen #alltombarnvagnar på Instagram då och då för att se de senaste bilderna jag lagt upp på sådant tar sig fram på hjul.

Glöm förresten inte bort att Brio tävlar ut tre exemplar av Smile. De två första vagnarna har redan funnit sin vinnare men det finns en chans kvar – passa på att Smile with Brio!

Du kanske också gillar

1 kommentar

Annelie 2 januari, 2013 - 17:24

Åh, vad kul med bilder på instagram – jag ska genast gå in och kika. Tack för en bra sida, ser fram emot en recention av Smile (och kanske en jämförelse med BJ Versa?) 🙂

Reply

Lämna en kommentar