Kronan Duo S

av Anna

Kronans populära duovagn kommer från och med november att finnas tillgänglig med ett nytt chassi, med svängbara lufthjul framtill. Det gamla chassit med fyra fasta hjul kommer att finnas kvar och det är samma ligg- och sittdel till bägge chassin. Vagnen kommer även att finnas tillgänglig i två nya färger; blå och turkos. Jag älskar att turkos är en sådan stark trendfärg i barnvagnsbranschen just nu, och det är också väldigt roligt med fler vagnar som har vändbar sittdel och snurrbara lufthjul fram. Mer information lär inom kort finnas på Kronans hemsida. Stort tack till Caroline L som skickade dessa bilder till mig!

 

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Maja 17 september, 2012 - 19:05

Vilken fantastisk nyhet, jag har spanat på Kronan länge men den har gått bort eftersom hjulen inte är svängbara fram. Undrar hur stor den är när man fäller den.

Reply
alltombarnvagnar 18 september, 2012 - 13:41

Hej Maja, det vet jag tyvärr inte. Allt jag vet är att man måste ta av sittdelen för att fälla den, så staplar man sittdel och chassi väl borde det gå att kunna få vagnen relativt kompakt.
/Anna

Reply
Erica 18 september, 2012 - 08:14

Smart att de kommer med svängbara hjul, det är ju nästan ett måste om man bor i en stad och rör sig mycket på trånga ytor. Jag kan tycka att kronans vagnar är lite tråkiga i färg, men det är ju en smaksak. Annars kan man ju lätt pimpa den. Tex. från http://www.babyjoy.se

http://www.babyjoy.se/32-barnvagnstillbehor

Det finns ju massor av roliga saker att hänga på sin vagn.

Reply
alltombarnvagnar 18 september, 2012 - 13:40

Fast jag tycker att den nya turkosa färgen ser väldigt rolig ut! 🙂

Reply
Helena 18 september, 2012 - 11:30

Men vad är det med att det man letar frentiskt efter dyker upp först 1,5 år efter att man behöver det? Det blir förhoppningsvis fler barn en vacker dag… Nu skulle jag vilja ha en sulky på svängbara lufthjul, typ Kronans. Undrar om det finns i pipen…

Reply
alltombarnvagnar 18 september, 2012 - 13:40

Visst är det ofta som det är så! Typiskt! Har inte hört något om en sulky med svängbara lufthjul, men allt är ju möjligt. 🙂
/Anna

Reply

Lämna en kommentar