Crescent Trike – ett första intryck

av Anna

Crescent Trike med marinblå klädsel och 87 cm långt, 14 kg tungt barn. Vagnen är ett recensionsex från Crescent och jag kommer dels att skriva en utförlig recension av vagnen, dels jämföra den med en annan/flera andra vagnar i ungefär samma segment. Första intrycket av Trike är att det är en stabil vagn som passar även väldigt långa barnvagnsförare samt att den har ett gung som verkar positivt för terrängkörning. Det ska bli spännande att se hur det intrycket vidareutvecklar sig efter ytterligare användning. Utbudet av vändbara trehjulingar är inte direkt stort, och de vagnar som faller under den kategorin har generellt inte överrösts med gods vitsord. Så Trike är ett välkommet tillskott som förhoppningvis håller i praktiken vad den lovar i teorin. Som sagt, recension kommer så den intresserade får hålla utkik efter den!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Helena 16 september, 2012 - 11:20

Den ser så klumpig ut i ramen/konstruktionen. Hur känns den?

Reply
alltombarnvagnar 16 september, 2012 - 18:37

Inte alls särskilt klumpig, faktiskt. Jag är positivt överraskad! Det är fortfarande en trehjuling och trehjulingar är alltid annorlunda än fyrhjulingar, tycker jag. Men den praktiskt taget svävade fram i skogen idag!
/Anna

Reply
Johanna 17 september, 2012 - 06:47

Nice! Vi är båda långa och jag har börjat öppna ögonen för triken nu också, vore ju himla kul att få testa den. Ser fram emot recensionen. 🙂

Reply

Lämna en kommentar