Phil&Teds Promenade – livebilder

av Anna

En snabbtitt på Phil&Teds vagn Promenade som idag anlände för att recenseras. Bättre bilder kommer förstås, dessa är tagna med mobilen medan vagnen packades upp och är mest tänkta för att visa upp vad som verkar vara en väldigt mångsidig vagn. Bilderna föreställer följande konfigurationer:

1: Huvudsätet på, som med hjälp av medföljande adaptrar går att ha vänt mot föraren. Detta är den första av Phil&Teds vagnar som har den funktionen och det var något som jag saknade väldigt mycket hos min P&T Vibe.

2: Bägge sittdelar är enkla att omvandla till liggdelar. Detta görs med hjälp av två spännen på undersidan av sitt/liggdelen.

3: Promenade som syskonvagn! Det går att ha fullt liggläge på bägge sittdelarna samtidigt, också det en nyheter. Andra P&T-modeller har ibland ett viloläge på syskonsätet, ibland ingen lutning alls. Sittdelarna är ergonomiska i det avseende att man fäller hela sittdelen och inte bara ryggen, men i och med att de kan omvandlas till liggdel så går de ju att få helt plana.

4: Vagnen går att fälla ihop med huvudsätet på när det är i framåtvänt läge, syskonsätet måste alltid tas av först.

5: Huvudsätet vänt framåt, fullt sittläge och sufflett utfälld. Även fotstödet är ställbart. Vagnen är utrutsad med teleskophandtag som går att ställa i tre olika steg med höjderna 90 cm, 102-103 cm och högsta/bortersta läget på 106-107 cm.

6: Fullt liggläge (finns även ett viloläge där emellan) och suffletten förlängd. Detta görs genom att en dragkedja öppnas upp och där in under finns ett myggnät.

P&T Promenade har snurrbara hjul fram till, en stor varukorg och känns vid första anblick som en väl genomtänkt och smart vagn. Jag ska redan idag ta ut vagnen på en första åktur och recension samt bättre bilder kommer senare förstås att dyka upp här på bloggen!

 

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Jenny / Ekomamma i stan 18 september, 2012 - 19:07

Vad smart att man kan göra om själva sittdelen till en liggdel, så slipper man ha en liggdel som ska ta plats i nån garderob när barnet blivit för stor för den.

Reply
elizabeth 23 september, 2012 - 12:29

Hej!
Har ni hunnit testa vagnen något än?
Vi funderar på denna vagn men när vi känt och klämt på den i affären, så känns den väldigt svårstyrd?
Samt att handtaget, som går att förkorta/förlänga inte känns genomtänkt? Det finns inget mellanläge mellan innersta och de 2 yttersta.
Hur upplever ni den?
Vi är otroligt nyfikna!

Mvh/Elizabeth

Reply
alltombarnvagnar 23 september, 2012 - 18:43

Hej Elizabeth!
Ja det har vi hyfsat mycket faktiskt. Den är inte den mest lättstyrda vagn jag haft men det beror nog på hjulen, hårda plasthjul är liksom inte lika enkla att manövrera som lufthjul är. Och sitter bägge barnen i blir det lite tungt att svänga, men mina två väger 30 kg ihop så det kanske inte är så konstigt. Vad gäller handtaget så tänker jag att det innersta läget är till för om man kör vagnen i singelläge? Och de andra två är till för syskonläget. Jag använder typ alltid högsta läget på handtaget på alla mina vagnar, så att det inte finns något mellanläge är inte någon jag saknat. Går ju inte att ha längre in än det andra läget om man har två sitsar på ändå, då går man in i syskonsätet upplever jag det som.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar