Brios barnvagnsparad

av Anna

Som jag skrev om för knappt två veckor sedan så har Brio Store i Stockholm anordnat en barnvagnsparad vid tre tillfällen under den gångna veckan. Idag fanns jag och kameran på plats och jag hade den stora turen att få vara där precis den dagen då en massa härliga entusiaster ifrån retrovagnsgruppen på Facebook hade gått samman för att delta i paraden med sina egna, vacka Brio-vagnar. En lång räcka av barnvagnspärlor en solig sommardag inne i stan väcker helt klart uppseende och förbipasserande passa på att båda ställa frågor och ta emot någon av de goodiebags som delades ut. Superkul initiativ, tycker jag, även om det för min del kändes skumt att bara gå brevid, helt barnvagnslös.

I vanlig ordning var det svårt att slita sig från de trevliga Brio-tjejerna! De var dock generösa nog att dela med sig av lite mer information om vad som komma skall. Det verkar som att det, äntligen!, är dags för en egen webshop för Brio! Tanken är att man ska kunna beställa vagnar och förhoppningsvis även tillbehör där, för att sedan kunna hämta ut det hos närmsta återförsäljare. Och, för er som suktar efter ny Brio Go, så kan jag avslöja att vinterhjulen kommer vara fasta och inte snurrbara. Årsmodell 2013 kommer att lanseras någon gång i slutet av augusti eller början på september så då får vi bilder och en bättre insyn i själva konstruktionen, men de kommer sitta på en stång som sedan fäst upp i chassit. Brio Stores butikschef sa även att det fanns funderingar på om de skulle erbjuda Brio Go-ägare att få sina vagnar av äldre årsmodell modifierade för att kunna använda vinterhjulen de också, mot en kostnad givetvis, men det var inte klart än hur det skulle bli. Ni som har en Go och älskar den får väl hålla tummarna hårt om ni vill kunna använda den med vinterhjul!
/Anna

 

 

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

gabriella johansson 6 augusti, 2012 - 09:52

hej anna! jag undrar om det är så att du vet ang brio go 2013, kommer man köpa vinterhjulen separat? för de snurrbara hjulen tas väl inte bort helt och hållet?? mvh/gabriella

Reply
alltombarnvagnar 6 augusti, 2012 - 12:12

Hej Gabriella!
Vinterhjulen köper du separat, vagnen kommer ha samma svängbara hjul som innan. Men vinterhjulen är fasta! 🙂
/Anna

Reply

Lämna en kommentar