Sommar-Donkey

av Anna

Idag firar jag att jag har lämnat in min c-uppsats (hurra!) med att storstäda vagnen och sätta på nya suffletter. Jag har valt tygerna men sömnaden står mycket talangfulla Peccolina för. Nu känner jag att min Donkey och jag är redo för sommaren!
/Anna

 

 

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Nadja 17 juni, 2012 - 11:40

Har ni skrivit om världens bästa vagn? Tako Jumper X….?
Helt oslagbar, vändbar ligg och sittdel, svängabara stora luftframhjul, ställbar stötdämpning, 10 olika lägen i handtaget, inbyggd vagga i liggdelen, fullt liggläge i sittdelen, lätt att fälla ihop, går fram i ALL terräng…. jag kan fortsätta i evigheter… och billig och skitsnygg till på det! jag kommer aldrig att sälja min Tako!

Reply
alltombarnvagnar 17 juni, 2012 - 13:33

Hej Nadja! Nej, jag har sett flera Tako Jumper X rulla omkring men jag har faktiskt aldrig ens provkört en. Du får gärna skriva en gästrecension av den och maila till alltombarnvagnar@yahoo.com! Bifoga gärna bilder!
/Anna

Reply
Nadja 17 juni, 2012 - 20:30

Oj, då har du missat nåt! 🙂 Jag skall försöka knåpa ihop nåt och skicka till dig! Den är verkligen helt suverän.

Reply

Lämna en kommentar