Nyheter från BRIO!

av Anna

Efter ett långt och, för en barnvagnsnörd som jag, otroligt roligt samtal har jag flera glada nyheter att dela med mig av. För det första så kan alla ni som suktar efter prinsessan Estelles barnvagn äntligen få era lustar mättade – Brio Superior heter vagnen och kommer att finnas till försäljning någon gång i framtiden. Kanske redan i höst, kanske längre framöver. Liggdelen kommer alltså att vara quiltad och chassit är ett vanligt, svart Happy-chassi med teleskophandtag och lufthjul. Himla, himla spännande! Personligen hoppas jag på att den ska komma även i lite gladare färger och att den ska visa sig att ha samma fina hjärtan inne i suffletten som i den vagn kronprinssesan åkte som liten och i Brios tidigare serie Happy Heritage.

För det andra, åh heja Brio vad ni är bra, så kommer det att inom en väldigt snar framtid och säkerligen i god tid till nästa vinter, lanseras vinterhjul till Brio Go! Den eviga styrkemätningen mellan Brio Go och Bugaboo Cameleon har nu tagit en ny vändning och det är nästan så jag måste skaffa mig ett tredje barn enkom av den anledningen att jag är svårt sugen på att köra en Go med vinterhjul. Tyvärr, som jag förstod det, så innebär detta att hela Brio Go kommer att komma med ett nytt framhjulssystem och därmed lär dessa vinterhjul inte vara kompatibla med äldre versioner utav Go, utan de lär fungera för årsmodell 2013 och framåt.

En annan nyhet är att det till hösten kommer att komma en babyskyddsadapter för Brio Happy, som kan ta både Brio Primo och Maxi Cosi! Även Brio Go har fått en adapter för Maxi Cosi, och den finns faktiskt redan i butik. I övrigt försökte jag få fram någon som helst information om när i allsin dar Brio ska släppa en syskonvagn med rörliga framhjul, hemskt gärna en à la Brio Go? Jag fick inget direkt svar men ett väldigt lurigt leende. Jag föreslog att de kunde lansera den lagom till att kronprinsessan ger Estelle ett litet syskon, så kom igen nu Vickan! Två täta barn, tack!

Om det finns någon som är mer exalterad än jag inför att Brio släpper sina nyheter för år 2013 så blir jag väldigt förvånad!
/Anna

 

Du kanske också gillar

25 kommentarer

Karin von Freymann 26 april, 2012 - 21:52

Jippie, äntligen en bra anledning för mig att vänta med Brio Go till 2013! 🙂

Reply
nina 14 maj, 2012 - 23:55

om man köper Brio go 2012 kommer vinterhjulen passa den ??
och hur är vinterhjulen ??
hoppas att få svar snabbt

Reply
alltombarnvagnar 15 maj, 2012 - 06:22

Nej, endast årsmodell 2013 (och förstås även de som kommer efter, 2014, 2015 osv) kommer ha de nya framhjulen som du kan byta ut mot vinterhjul. Jag vet tyvärr inte så mycket om vinterhjulen än, men rent logiskt bör de vara större än de som sitter på nu!
/Anna

Reply
H. Caesar 15 maj, 2012 - 12:21

Den här sidan hamnade direkt överst bland Favoriter!

Reply
Anna 26 maj, 2012 - 14:03

Vad roligt, tack så mycket!
/Anna

Reply
Hanna 23 maj, 2012 - 19:51

vilken underbar blogg för en vagngalen Mamma!! =) har en pojk på ett år hemma och 5 vagnar till honom 😉 folk förstår inte riktigt och kan nog tycka att det är lite överdrivet.. men Jag tycker inte det! vår brio go är årsmodell 2010 och är så ledsen att höra att vinterhjulen inte kommer att passa den..
har Du fått nån vidare info om Brio ska lansera någon syskonvagn a’la brio go? (: drömmer om en sådan!!! och skulle den då vara lik P&T eller donekyn…. Spännande och det är bara att vänta o se om Brio nappar på något sådant!

Reply
Lia 25 maj, 2012 - 22:12

Hej! BF 10 oktober…. hinner man vänta in nya vagnen? Är väldigt sugen på vinterhjul!!!!

Reply
alltombarnvagnar 26 maj, 2012 - 08:06

Hej Lia!
Nja, den hinner antagligen lanseras innan dess men den lär tyvärr inte ha hunnit nå butik så tidigt…
Men ring Brio Store och hör med dem, de kanske har bättre koll på tidsplanen nu!
/Anna

Reply
Lia 26 maj, 2012 - 13:54

Tack för ditt svar! När tror du de finns i butik? Tänker att man kan hitta temporär lösning tills den finns inne….

Reply
Anna 26 maj, 2012 - 14:05

Slutet på oktober, början av november? Gissningsvis något sådant, kanske mitten av november. Har för mig att Spin årsmodell 2012 fanns tillgänglig från v 44-46 i slutet av förra året, men då var den också lite försenad. (Vilket det ju alltid finns risk att ny Go också blir.) Förstår hur du tänker med tillfällig lösning, jag tror nya Go kommer bli rätt så fantastisk! Om jag vore du skulle jag kontakta butik så fort Brio lanserat sina nya vagnar offentligt och då boka en Go – 13 så du med säkerhet kan få en av de första som rullar ut ur butik!
/Anna

Reply
Sarah 9 juni, 2012 - 14:49

Jag tänkte bara flika in som barnvagnstokig också, att Brio Go kommer som syskonvagn. Kan inte avslöja mer än så. Men håll ut. (Jag vet när den kommer- så håll ut!)

Reply
Hanna 4 juli, 2012 - 06:30

Å berätta mer! Är precis nygravid och tvåan kommer i mars när ettan är två år. Funderar på en bugaboo donkey men nu blev jag jättenyfiken på om brio go får ett alternativ. Du kan väl snälla avslöja ungefär när den ska lanseras?? 😉 snälla!!!!

Reply
Sarah 9 juni, 2012 - 14:50

Glömde också säga att Superior kommer redan till hösten. Dock senhöst:) Komemr i Blått och svart. Finast i blått;-)

Reply
Caroline 28 juni, 2012 - 14:16

Någon som hört om de kommer bättra på liggläget så det blir platt till nästa upplaga?
Enda anledningen till att jag inte gillar vagnen, den är ju super annars.

Reply
alltombarnvagnar 28 juni, 2012 - 20:57

Hej Caroline! Jag tror inte att liggläget på Brio Gos sittdel kommer att förändras! Och jag tycker det är rätt bra? Hade mitt yngsta barn i sittdelen från 3,5-4 månaders ålder och det gick superbra, perfekt med en aning upphöjt när hon ändå var förkyld jämt och ständigt!
/Anna

Reply
Emma 16 juli, 2012 - 12:35

Hej
Vet du om adaptern till babyskyddet även kommer funka på tidigare chassin? Eller måste man vänta tills de släpper -13-modellen på Happy? Det kliar i vagnköparfingrarna 🙂
tack för hjälpen!

Emma

Reply
alltombarnvagnar 16 juli, 2012 - 17:01

Hej Emma!
Jag har inte hört något om att Brio ska ändra fästena för Happy, dvs babyskyddet borde funka även på de Brio Happy som finns ute på marknaden nu. För ett 100% säkert svar rekommenderar jag dig att ringa till Brio Store på Norrlandsgatan i Stockholm, de har koll! 🙂 Glad shopping! 😉
/Anna

Reply
Emma 22 juli, 2012 - 08:51

Supertack för svaret! 🙂

Reply
gabriella johansson 24 juli, 2012 - 14:39

hej! jag undrar om du vet når och var det går att beställa Brio Go så man vet att man säkert får en när dom släpps??:) och vad priset kommer att ligga på för vagnen? mvh/gabriella

Reply
alltombarnvagnar 24 juli, 2012 - 20:19

Hej Gabriella!
Så fort Brio har släppt Go -13 officiell kommer du kunna beställa den hos vilken butik som helst som är återförsäljare för Brios barnvagnar. Bor du i Stockholm kan jag rekommendera Brio Store på Norrlandsgatan! Inte bara är tjejerna som jobbar där otroligt trevlig och ger toppenservice men de har ju också bäst koll på leveranser och dylikt, eftersom att det är Brios egna butik. 🙂
/Anna

Reply
jasmin 21 augusti, 2012 - 17:32

Va idag o kollade in just Brio Go, men underar nu ? Brio primo funkar inte på Brio Go, så då måste man alltså köpa till ett Brio Go babyskydd + bas för det behöver jag. Måste man ha en adapter till den också separat, kan alltså inte använda adaptern som fungerar till liggdelen ??
man köper alltså, ligg, sitt, babyskydd o adapter separat eller ?

Reply
alltombarnvagnar 21 augusti, 2012 - 20:58

Hej Jasmin!
I själva vagnen ingår ju chassi, sittdel och liggdel och då ingår förstås också den adapter som du använder för att fästa liggdelen på chassit. Vill du fästa ett babyskydd på chassit så krävs en separat adapter för det, det stämmer!
/Anna

Reply
Linda 4 november, 2012 - 16:38

Vi har provat addaptern och den är värdelös. Jag klarar inte av att fästa babyskyddet på addaptern, min sambo fixar det men det går riktigt trögt. // Linda

Reply
Marita 31 mars, 2013 - 08:06

Hur ser det ut inför en Go syskonvagn??

Reply
alltombarnvagnar 1 april, 2013 - 21:42

Hej Marita!
Ja du! Bra fråga, jag hoppas på det och jag hoppas förstås att det sker snart dessutom!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar