Emmaljunga retrovagn

av Anna

Om man, som jag, är inne på sin sjuttonde barnvagn på tre år så kan det vara spännande att vidga vyerna efter ett tag. Hittills har min äldsta vagn varit producerad år 2006 men i och med min barnvagnsparks senaste tillskott i form av en röd och blå Emmaljunga så har jag tagit ett skutt tillbaka till början av 1970-talet. Experterna velar mellan 1973 och 1974! Själv förbereder jag mig för att renovera upp den till ett ännu bättre skick och förstås att få provköra den rejält. Första intrycker är att den är smal och smidig, välbalanserad och har ett skönt gung. Utförlig recension kommer!

Retrovagnar är som sagt verkligen ett helt nytt område för mig, men vill man komma i kontakt med en grupp med koll så ska man gå med i den här retrovagnsgruppen på Facebook. Har du tips om vad det är för modell på vagnen på bilderna eller om var man kan få tag i liknande vagnar, maila mig gärna på alltombarnvagnar@yahoo.com!

Du kanske också gillar

1 kommentar

Maja 6 maj, 2012 - 19:24

Hej
Va kul att jag hittade din sida. Jag köpte nämligen idag en likadan vagn fast blå och gul, min saknar dock skyddet/åkpåsen, så jag tackar för tipset om facebookgtuppen, jag hoppas man kan hitta en passande påse. Och har du några tips på hur man piffar till den tar jag tacksamt emot idéer 🙂
// Maja

Reply

Lämna en kommentar