Emmaljunga – Ecco vs Air!

av Anna


Som jag tidigare nämnt på bloggen så testkör jag just nu flera olika sulkys, varav en är Emmaljunga Scooter 4S. Igår passade jag på att omvandla vagnen, för att verkligen kunna se vad den går för. Genom fyra enkla klick kunde jag byta ut de punkteringsfria Ecco-hjulen mot de luftfyllda Air-hjulen. Jag har hittills bara hunnit med en morgonpromenad till förskolan men tyckte att jag genast kunde känna av en skillnad, att körningen blir lite mjukare på lufthjulen på.

Recension kommer upp på bloggen lite senare i vår och då ska jag givetvis ägna ett rejält stycke text åt hjulen – Ecco vs Air, finns det en vinnare i den duellen?

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Amanda 31 mars, 2016 - 17:34

Uppdatering på Kungahus-vagnarna! Enligt svensk dam och hänt extra har Carl Philip och Sofia hämtat ut en Viking/Super viking white leatherette på Bonti 🙂 Spännande!

Reply
Annieh 13 april, 2016 - 20:07

Skulle de inte komma en jämförelse Emmaljunga scooter vs kronan sulky! Längtar efter den 🙂

Reply
Anna 14 april, 2016 - 12:01

Hej Annieh, jo det ska komma! Och det blir faktiskt mellan tre sulkys: Scooter, Sulky/S och Crescents 360 XT Air! 🙂 Jag kan dock inte lova när jag har den färdigskriven, jag gör allt med bloggen på kvällstid endast så det är mycket begränsad tid jag har att använda mig av varje vecka. Men det kommer absolut komma!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar