Nordly Handvärmare

av Anna

Nordly-Handvarmare-1Den här vinteraccessoaren från Nordly kallas för Handvärmare, men kärt barn har väl många namn och jag tror även den här typen av barnvagnstillbehör kan kallas för handtagsvärmare, handmuff med mera. Jag har tidigare skrivit om en annan typ av ”vante” fastsatt på barnvagnshandtag, 7AM WarmMuffs, som utgörs av två separata delar. Nordly Handvärmare är dock i ett helt stycke. Handvärmare fästs runt handtaget med tryckknappar, en inre knapp och en yttre. Det finns två olika knappfästen, så det går att justera något hur tight man vill ha handvärmaren. Framtill på handvärmarens ovansida finns två stora, vanliga knappar och på undersidan två gummiband. Genom att fästa gummibanden runt knapparna så hålls handvärmaren ihop på mitten. Utsidan är i ett vattentåligt material och insidan är av oklippt, naturfärgat lammskinn. Handtagsvärmaren är cirka 62 cm bred.

Nordly-Handvarmare-2Det bästa med denna produkt är att den verkligen håller händerna varma, och att den funkar lika bra för små och stora händer. Min mans händer är betydligt större än mina, men båda av oss tyckte att det var gott om utrymme inne i handvärmaren. Det går även mycket snabb att flytta handvärmare från ett handtag till ett annat, vill man så funkar det även att fästa runt en bygel om det är så att barnet brukar hålla sig i den och samtidigt vägra vantar.

Enligt informationen om Nordly Handvärmare så ska den fungera att använda på de flesta barnvagnsmodeller, och det får jag hålla med om. Jag har testat den på både singel- och syskonvagnar, bland andra Mountain Buggy Duet, Bugaboo Donkey, Maxi Cosi Stella, Joolz Geo, Easywalker Mosey och ett par till, och handvärmaren har varit kompatibel med samtliga handtag. Det mest imponerande är kanske Donkeyns handtag, det är ganska platt och brett, men det var inte ett problem att få fast handvärmaren ändå. En mycket smidigare lösning för att köra barnvagn med varma händer, än vad vantar är i och med att de så ofta ska av och på för att hjälpa barnen med snoriga näsor och annat. Nu har jag bara testat Nordly Handvärmare i som kallast några plusgrader, men jag är övertygad om att den kommer hålla varmt även i vintriga minusgrader.

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Ida 13 november, 2015 - 23:20

Hej!

Vi är ute efter ngt liknande men tycker alla ser så stora och klumpiga ut på vår Kronan City. Vet du om det finns ngt mindre och smidigare variant?
Tack för en bra blogg!

Reply
Anna 15 november, 2015 - 21:25

Hej Ida, kolla de jag länkar till i texten, 7AM WarmMuffs, de är väldigt nätta! Men om du menar att du vill ha en i ett helt stycke så har jag tyvärr inte så bra koll på vad de har för mått.
/Anna

Reply
Carena Valö 14 februari, 2016 - 12:02

[…] livsnödvändiga så placerar sig handtagsvärmare högt upp. Och det finns många olika varianter. Stora handtagsvärmare för båda händerna, och separata handtagsvärmare som är mer som handtagsvantar. Jag har inget emot de stora […]

Reply

Lämna en kommentar