En första titt på BOB Revolution PRO!

av Anna

BobRevolutionProHurra, våren är här och det ligger en decimeter grus på alla ytor jag vill gå på, men om vi förbiser det urusla underlaget så är det ju verkligen ett väder just nu som lockar och pockar på en om att ta sig ut! Nu när jag varit förälder i sex år och barnvagnsbloggat i tre och ett halvt så har det blivit dags att vidga vyerna och för första gången testa en helt ny kategori av vagn. Springvagn, löpvagn, joggingvagn – kärt barn har många namn men under våren och sommaren kommer jag testa så många joggingvagnar jag bara kan och givetvis skriva om de alla här på bloggen! Till min hjälp kommer jag att ha min man, som är föräldraledig med vår ettåring och som kommer ägna en del av sina dagar åt att springa runt i skogarna här i vårt närområde.

Först ut är BOB Revolution PRO! BOB är ett märke som ligger under Britax, och det är också de som har skickat ut det här recensionsexemplaret. Hittills har min man tagit en kort springtur och jag har tagit en rejäl långpromenad med vagnen. Han med ettåringen, jag med fyraåringen. Första intrycket är att BOB Revolution PRO är en välbalanserad och väldigt rejäl vagn, med bra rull och rätt så enastående fjädring. Framhjulet är svängbart men låses i fast läge när man ska använda vagnen för att springa med, vilket den är godkänd för. Revolution PRO har knäledshandtag, handbroms och parkeringsbrom, rejäl sufflett, i princip plant liggläge, rymlig sittdel och både stor varukorg och en bra förvaringsficka på baksidan av ryggstödet. Det ska bli riktigt spännande att se hur vagnen står sig under olika förutsättningar!

 

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Sandra 19 april, 2015 - 21:03

Hej!
Vet du om det finns någon joggingvagn där man kan ha sitsen bakåtvänd?

Tack på förhand 🙂

Reply
Datevig 26 juni, 2015 - 12:35

Vad kul att du ska testa Boben. Hittade inte så många användarrecentioner när vi var ute efter en löparvagn. Vi har haft just den här modellen i snart ett år och älskar den. Den har använts främst som löparvagn/powerwalkvagn, men eftersom den rullade så lätt, har swivelhjul fram och var så stabil så fick den även hänga med på stan, i bussen och i bilen. Blev tom så att Buffalon bara stod och denna blev huvudvagn. Min man sprang mycket med den under pappaledigheten och sonen sover skönt i den då. Man får pallra upp med nackkudde och filt så han sitter stadigt bara. Nu när vi har fått en till liten så är det perfekt att mannen tar med storebror (18 mån) på löptur, kan bli uppåt en halvmara i längd, och jag kan gå på stan med lillen. Ett tag var vi inne på att skaffa liggdelen till Boben men blev nya MB Swiften istället och Buffalon fick säljas. Ska bli kul att läsa vad ni tycker om vagnen. Vi älskar den som sagt och den kommer stanna kvar tills inget av barnen vill åka vagn längre 🙂

Reply

Lämna en kommentar