Vårnyheter från Elodie Details

av Anna

ed_springnewsElodie Details har nu officiellt släppt sin vårkollektion, fler bilder och icke-barnvagnsrelaterade nyheter finns på märkets hemsida. Själv har jag räknat ned inför det här släppet sedan jag i höstas dels fick se den fantastiskt snygga, nya versionen av Elodies Stockholm Stroller, och dels sedan jag fick höra att grått var färgtonen för kollektionen. Grått är det nya svart, jag tycker man ser färgen mer och mer och jag gillar det! Matchar allt men är inte lika skarpt och mörkt som svart kan vara. Med det sagt, urvalet ovan är lite av allt det nya. Elodie Details smarta regnskydd kommer i en Zebra Sunshine-version, det är nästan så jag längtar efter regn nu! Och för den som vill gå all in på zebra så finns mönstret nu också på EDs Stroller Shopper och på deras Cosy Cushion, som även kommer i grått med läderdetalj. Dynan ska även har en uppdaterad form för bättre passform i fler vagnar. Och sist men inte minst, Stockholm Stroller Golden Grey i ljusgrå klädsel, guldfärgat chassi och läderimitation på handtagen. Så mycket fint, eller som min man precis sa när han tjuvläste över min axel: ”Zebra är rätt snyggt, det zer bra ut!”

 

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Mikaela Fagerlund 28 januari, 2015 - 18:53

Hej!

Tack för fin blogg! Har fått många bra tips via den

Reply
Anna 28 januari, 2015 - 22:59

Tack, vad jättekul att få höra!
/Anna

Reply
Mikaela Fagerlund 29 januari, 2015 - 20:35

Hej iigen!
Skrev ett längre inlägg åt dej med frågor angående regnskydd till bugaboo cameleon3….
Blev tydligen något fel där, hmmm…
Min fråga alltså, rekommenderar du att skillt skaffa regnskydd tex. från Elodie (gillar utseendet skarpt!)?
Fick ju med bugaboos regnskydd men d e ju så stort å klumpigt att ha med sej över allt!
Hur brukar du göra? Funkar Elodies regnskydd bra till cameleon? Å Elodies regnskydd tar väl inte så stor plats när man har det ner packat, har jag rätt?
Tacksam för ditt svar

Reply
Anna 29 januari, 2015 - 22:39

Hej!
Kan verkligen rekommendera Elodies regnskydd, har tre stycken själv. De är inte bara snygga, de har bra passformen, blir små när de inte används och jag gillar stormluckan på de nyare modellerna. Funkar jättebra på Cam3!
/Anna

Reply
hanna 11 februari, 2015 - 20:52

Hej!

Gud vad massa bra info! Jag har en 6 mån kille som ska få byta till sittdel i sin bugaboo camelon 3. Vi har än så länge använt oss av en kombi åkpåse/overall från POP. Men den har inga ”hål” för selen i sittdelen så funkar inte längre…Min fråga är vilken åkpåse passar till vår vagn? Hur länge har man en åkpåse till sittdel – d.v.s. är den användbar även nästa vinter när han är 1,5år? Är lite inne på Eloide (zebra) åkpåse. Funkar den?

Väldigt tacksam för svar!

Mv Hanna

Reply
Anna 16 februari, 2015 - 09:18

Hej!
Skulle säga att typ ALLA åkpåsar funkar i Cameleon3, det är inget särskilt med den selen eller sittdelen som du behöver tänka på. EDs åkpåsar sitter riktigt bra i Cam, iom att du båda kan trä den över ryggstödet och få igenom selen. Och deras åkpåsar är ju cirka 1 meter långa, mina barn skulle iaf ha rymts i dem bra när de är 1,5 år!
/Anna

Reply
Magdalen 25 mars, 2015 - 08:21

Hej!
Jag undrar om dynorna från Elodie skulle passa en Emmaljunga Super Nitro?
Tacksam för svar.
Mvh
Magdalena

Reply
Anna 25 mars, 2015 - 10:42

Hej Magdalena, passformen blir nog inga problem. Det som dock inte finns på EDs sittdynor är uttag för höftremmarna av en fempunktssele, så om selens höftremmar är placerad i mitten av ryggen så kan det upplevas som lite bökigt att dra dem runt dynan för att kunna knäppa ihop selen.
/Anna

Reply
Magdalen 25 mars, 2015 - 16:26

Tack så mycket för ditt svar! 🙂
Magdalena

Reply

Lämna en kommentar