There’s a new kid… eh stroller in town

av Anna

uppababy_vista_mayaOm du någonsin, precis som jag, sett amerikanska filmer eller tv-serier och mest haft fokus på vilka barnvagnar som rullat förbi i bakgrunden, ja då är det här märket inte obekant för dig. UPPABaby är väl etablerat i USA och nu har en liten fågel viskat i mitt öra att deras vagnar med start senare i vår kommer finns tillgängliga hos återförsäljare här i Sverige. Och hur vet jag detta? För att jag ska få testa vagnen på bilden – UPPABaby Vista 2015 – och självklart är jag peppad! Min begränsade förförståelse är att Vistan har vändbart säte, stor varukorg, inbyggd UV-skärm och att man med adapters kan omvandla den från singel- till syskonvagn. Sittdelen verkar synnerligen intressant, den är ergonomisk men har ställbart fotstöd och fullt liggläge, och suffletten kan höjas upp för det längre barnet.  Mer än så vet jag inte… men så fort jag har lagt tassarna på en så kommer mer info direkt här i bloggen!

Du kanske också gillar

15 kommentarer

Sandra 19 januari, 2015 - 23:46

Vista är en Brio Sing i grunden, vet dock inte hur uppababy förädlat den. Alltid intressant att läsa!

Reply
Anna 20 januari, 2015 - 09:05

Ja det ska bli kul att testa! Vet att den ska vara iaf lite smalare än Sing, och jag har ju kört Sing ett helt år så jag hoppas kunna skriva lite jämförande. Hoppas och tror dock att det är fler olikheter än likheter, Vista ska ju ha fjädring vilket Sing helt saknar!
/Anna

Reply
Rebecka 22 januari, 2015 - 18:00

åh!! Våra kompisar har den och det är seriöst den bästa vagn jag varit med om, särskilt om man är lång. Visst- den är bred som ett as mellan bakhjulen MEN det möjliggör den löjligt stora varukorgen. Sittdelen är så högt upp att man kan storhandla med den. Rullar och svänger lätt, bekväm sittdel, tycker den än ovanligt djup i sätet för att bra ergonomisk. Mums på den!!

Reply
Anna 25 januari, 2015 - 22:21

Vad kul att höra! Ska verkligen bli spännande att testa den!
/Anna

Reply
Maria 27 januari, 2015 - 14:22

Jo, jag kollade in en Graco Citisport Lite på lekmer, det var över 50 % rabatt, och ville kolla om du skrivit nåt om den, men det hade du inte. Har du nån erfarenhet av den?

Ska köpa en BILLIG, LÄTT, ENKEL sulky att ha på resa i storstad och 1,5-åringen skall kunna sova i vagnen. Har du nåt annat förslag?

Reply
Ami 14 februari, 2015 - 09:05

Vet du när du kommer att få vagnen för test? Den verkar intressant men eftersom den inte alls finns i Finland så kan jag inte få se den inna beslut. Behöver en bra kombivagn vagn för komlingen i april.

Reply
Anna 16 februari, 2015 - 09:27

Hej Ami, jag har hunnit köra den lite grann men jag tror tyvärr en recension kommer att dröja. :/
/Anna

Reply
Ami 21 februari, 2015 - 09:07

Hej Anna!
Vet du när den kommer att börja säljas i Sverige och var? Har du nån aning om prisläge?
Väntar mycket på en recension av vagnen 🙂

Reply
Anna 22 februari, 2015 - 21:38

Hej Ami,
tyvärr måste jag meddela att releasen – och därmed också min recension – är uppskjuten på obestämd framtid.
/Anna

Reply
Kickan 16 mars, 2016 - 17:55

Hejsan, något år gammalt inlägg ser jag men provar skicka en fråga ändå.. kan man köpa denna fina vagn i Sverige?

Reply
Anna 17 mars, 2016 - 08:57

Hej Kickan,
it’s your lucky day! 😉 UppaBaby är just nu på väg att lanseras i Sverige, kommer till återförsäljare i början av maj! Och jag testar den just nu, hoppas få upp recension i början av april.
/Anna

Reply
Heelena 17 april, 2016 - 18:17

Hej Anna, läste att du skulle testa UppaBaby, har du hunnit med det? Isf vad tycker du? Är jättenyfiken.
/ Heelena

Reply
Anna 17 april, 2016 - 21:45

Hej Helena, har precis gjort det! Ska bara fixa till alla bilder och få tid för att skriva recensionstexten! 🙂
/Anna

Reply
Anna 3 maj, 2016 - 14:26

Väntar med spänning, har vart och provkört den i butik men jag känner mig kluven när den e så bred, får man plats tre vagnar på bussen? Känner man sig ivägen? Om man jämför bakhjulens avstånd från varandra med donkey mono/duo, vad är skillnaden? Hjulen är dom grussammlare? Skulle va tacksam för svar å tack för att du hjälper till i denna djungel!

Reply
Anna 13 maj, 2016 - 11:12

Hej Anna!
Jag är snaaaaart klar med recensionen, ska bara få tid för att sitta ned och skriva ihop det sista av texten. Den är ju 67 cm bred, så om man får plats 3 vagnar beror på hur breda de andra vagnarna är dessvärre. Jag kände mig inte ivägen med den men jag har ju kört mycket syskonvagn också, och de är bra mycket bredare. Hjulen samlar inte grus men ibland fastnar det småsten i spåren i däcken!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar