Britax 2015 – vårfärger!

av Anna

Eller som Dr Evil i Austin Powers skulle ha sagt: ”färger”. För nu blir det en kavalkad i blått och svart! Men inte mig emot, jag tycker samtliga vagnar som Britax imorse visade upp inför våren 2015 är riktigt snygga. Här kommer bilder!

Britax Affinity Krom

Först ut Britax Affinity som har fått en något rymligare sittyta och ett snyggt kromat chassi. Precis lagom mycket krom för min smak, det ser snyggt ut men är inte för blingigt.

Brio Smile All Black

Brio Smile All Black – äntligen kommer Smile i helsvart utförande! Jag vet att det är väldigt många som har väntat på det men nu uppfylls drömmarna. Smile AB kan beställas redan nu men leveransen är beräknad till februari.

Britax Go Next Black Ink
Och även Britax Go Next kommer nu i ett all black-utförande. Den nya färgen heter Black Ink och Go Next säljs precis som tidigare bara i ett fast utförande och i duopaket. Black Ink säljs med svart chassit till och klädseln är heltsvart men svagt melerad, vilket ger den lite liv och glans. Riktigt snygg. Det här blir en hit förutspår jag, helsvarta vagnar är alltid efterfrågade och jag själv faller direkt fast jag egentligen är ett stort fan av färg. Britax Go Next finns i butik från och med nu, slutet av januari, och den nya färgen Black Ink anländer i april.

GoNextNavy

Den andra nya färgen på Britax Go Next heter Navy Melange och är väldigt svårfångad på bild. Tycker inte riktigt att Britax pressbilder talar sanning men mina egna är inte heller rättvisa mot verkligheten. Färgen är ungefär som gamla Navy för Go, men melerad. Den här färgen kommer endast att säljas med vitt chassi och även den finns i butik från april 2015. Övriga ändringar på Go Next är att Britax höjt maxvikten från 15 kg till 17 kg och att selen i Go Next nu är samma som i många andra av Britax vagnar. En förbättring om man frågar mig, och jag har skrivit mer om det i ett tidigare inlägg om Britax Go Next.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Karolin 25 februari, 2015 - 13:28

Hej!
Jag funderar på att köpa en Affinity, verkar vara en kanonvagn. Skulle du kunna göra en jämförelse mellan 2014 års model och 2015 års model. För att man ska kunna se vad som är skillnaden.

Tack på förhand

Reply
Anna 1 mars, 2015 - 21:03

Hej Karolin,
tyvärr har jag inte tillräckligt bra koll på skillnaderna för att kunna skriva om dem. :/
/Anna

Reply

Lämna en kommentar