UnderBARA BARN 2014 – en barnvagnsrapport

av Anna

ubb2014Just i detta nu har UnderBARA BARN slagit upp dörrarna för den andra av mässans totalt tre dagar. Jag tillbringade drygt sex timmar på plats igår och tänkte dela med mig av en snabb rapport ur ett barnvagnsperspektiv. I år var det inte många barnvagnsmärken som själva ställde ut. Baby Jogger fanns på plats med en egen monter och visade upp bland andra Zip och Vue Double (inbitna barnvagnsnördar ser nog vem jag träffade och som varit duktigare än jag på att komma ihåg att ta med måttbandet – Elin Edefrid förstås!). OrbitBaby ställde ut G3 med både sittdel, liggdel, ståbräda, sidokorgar och förstås även syskonlösningen Helix. Det gick även att tävla om sin alldeles egen Orbit Baby G3! Vidare ställde Kronan utan några av sina barnvagnsmodeller.

I övrigt var det främst hos de olika butikerna för barnvagnar och tillbehör som det fanns vagnar att klämma på; Babyland visade upp Stokkes vagnar – även Trailz fanns representerad och butiken delade ut rabattkuponger till förbipasserande, Barnbutiken hade bland annat en Bugaboo Donkey uppvisad och 20% rabatt på allt i montern (såg många som köpte Bugaboo-åkpåsar!) samt 15% rabatt vid beställning av barnvagn. Lills, som säljer olika barnvagnstillbehör, hade sin egen monter och Big Baby fanns också på plats med både mässpriser och rabattkuponger.  Om man redan planerat framtida barnvagnsinköp fanns det alltså bra affärer att göra på UnderBARA BARN i år, och sen får man inte förstås glömma att det fanns en massa annat barnrelaterat att kika på.

Till alla er som kom fram och hälsade på mig igår, tack! Det är alltid lika kul att träffa er! Och till er som ska till mässan idag eller imorgon, hoppas ni hittar mycket roligt att titta på!

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Ulrika 4 oktober, 2014 - 12:42

Men missade du Greentom Upp?! Vagn som är på väg in i Sverige – den är helt grön gjord av PET flaskor. Trodde den skulle vara ”rackig” och inte användarvänlig men så fel jag hade. Rejäl och bra stuns hade den, blev imponerad.

Ulrika

Reply
Anna 5 oktober, 2014 - 10:02

Hej, nejdå, jag såg dem men jag kollade närmre på dem på Kind&Jugend, kommer snart upp ett inlägg med en hel del bilder på vagnen! 🙂
/Anna

Reply
Johanna 4 oktober, 2014 - 14:30

Hejsan! När kommer resencionen på moseyn.. Är sugen på en sån eller june mini!
Vet du skillnaden? Vet du någon sida man kan köpa dom ifrån?
Med vänliga hälsningar
Johanna

Reply
Nina 4 oktober, 2014 - 21:17

Ååå, missade dig helt! 🙂 Hoppas du hade en bra dag! /Nina

Reply
Anna 5 oktober, 2014 - 10:01

Haha, jag stod och spanade på dig men du hade låååånga köer så jag tog en bild på avstånd bara, hoppas det var ok! 🙂
/Anna

Reply

Lämna en kommentar