Retrospective-kollektionen från Andy Warhol + Bugaboo

av Anna

bugaboo_aw_14

Det här är vad jag fick se hos mitt besök i Bugaboos showroom i Köln, men inte fick skriva om. Bugaboos senaste, och sista, designsamarbete ihop med Andy Warhol Foundation. Bilderna gör faktiskt inte dessa fantastiska suffletter rättvisa. Såhär skriver Bugaboo själva om släppet av mönstrena Banana, Globetrotter, Butterflies och Marilyn Monroe:

”Med Retrospective-kollektionen från Andy Warhol + Bugaboo kan du på ett roligt sätt formge din barnvagn efter egen smak. Suffletten passar alla Bugaboo-barnvagnar. Välj fritt mellan de nya mönstren Butterflies, Globetrotter, Marilyn Monroe och Banana. Du väljer själv om du vill ha mönstret på insidan eller utsidan av suffletten (utom Marilyn Monroe – hennes skönhet förtjänar att visas upp). Slutligen väljer du färg på den enfärgade sidan (utom för mönstret Banana, som kompletteras perfekt med svart på baksidan). En bärpåse medföljer i samma mönster som suffletten.”

Alla mönster finns alltså till alla Bugaboos barnvagnar – Cameleon3, Donkey, Buffalo och Bee3 (funkar även på Bee+). Alla suffletter kostar 1390 kr och då ingår den matchande tygväskan. De kommer finnas i butik från november, men i och med att det finns så många kombination så bör den som är sugen på en sufflett vara medveten om att alla återförsäljare inte köpt in alla kombinationer, snarare tvärtom – de har gjort ett urval. Är man ute efter en särskild kombination kan man få lite lite, och upplagan av suffletter är limiterad.

Min personliga favorit för min Bugaboo Donkey är Butterflies, den finns med soft pink eller ice blue som utsida eller insida. Själv tänker jag att hur ljuvligt är det inte för en bebis att få ligga och titta upp på en himmel av fjärilar? Och på utsidan… mjo, det lutar åt isblått som matchar min nyaste åkpåse! Men sen är jag lite sugen på en cool Banan för mitt Bee3. Suffletterna är alla givetvis förläningsbara och för Bee3 finns ju bara förlängingsbara i det nya sufflettmaterialet, men denna sufflett är i canvas – så gillar man det ska man verkligen passa på! Vilken är din favorit, och till vilken vagn?

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Kristin 3 oktober, 2014 - 10:48

Åh jag älskar den med fjärilar. Den skulle jag gärna ha till mitt Bee 3 :-). Prislappen är ju inte helt kul kanske.

Reply
Kristin 4 oktober, 2014 - 08:48

Måste man välja om fjärilarna ska vara utsida eller insida eller är suffletterna vändbara?

Reply
Anna 4 oktober, 2014 - 08:58

De är inte vändbara, så du måste välja! Eller ta fram den riktigt stora plånboken och köpa en av varje sort. 😉
/Anna

Reply
Aja 4 oktober, 2014 - 10:28

Du har ingen aning om vem som kan tänkas ta i fjärilarna? Galet fin ju, ett riktigt must have!!

Reply
Anna 4 oktober, 2014 - 10:31

Hej, trevligt att ses igår! Nej jag vet inte säkert MEN jag tror att det av återförsäljare uppfattas som det mest populära mönstret, så jag tror att ganska många kommer ta in fjärilarna. Kolla med Bonti, Babyshop och NK Lek & Baby, jag blir väldigt förvånad om inte minst en av dem köpt in Butterflies!
/Anna

Reply
Sabina 9 oktober, 2014 - 17:55

Jag är sugen på butterflies och såg den på en engelsk hemsida då den sitter på en cameleon men då kan jag köpa den så den passar till min donkey mono oxå?

Reply
Anna 9 oktober, 2014 - 21:06

Hej Sabina,
du har förstått precis rätt, alla versioner av suffletten ska finnas tillgänglig för alla vagnsmodeller! Sen gäller det att hitta en återförsäljare som tar in just den sufflett du vill ha, förstås.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar